cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Nekulturnost ljudi

clock-img

19.03.2012, 19:04

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

danas dođem kod doktora s malim i gužva za poludit i još prošla i pauza kad ono taman prozove nas i uđe žena mrtvo ladno evo nas,user posted image ništ ja stala čekam kad ugura se neki čovjek i uđe opet ajd onda ga je istero,a prije toga je nekog prozvao i nije ga bilo i opet neka kaže ona njih nema jel možemo mi,pa hebote kulture na nivou,i nemogu vjerovat da ima toliko bezobraznih ljudi,žena bila s djetetom i mali valjda rekao da nemože više čekat a ona njemu e kad uđeš unutra reci doktore to nije u redu ja nemogu više dugo čekatuser posted image aj razumijem di su stariji pa nek uđe netko s djetetom preko reda al gdje su baš sva djeca user posted image

clock-img

20.03.2012, 14:45

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

da nazalost to je kultura naseg naroda ,ma fuj!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

20.03.2012, 19:09

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

e sad si prisiljen ili ponašat se kao oni i "mukat" s kravama ili "pametnij popušta"
Najbolje bi ilo isključit emocije, al ne moš kad te uzruja....

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

clock-img

20.03.2012, 21:14

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nato izvini al ja tvoj post nista nisam razumila user posted image user posted image

clock-img

21.03.2012, 07:49

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

nato izvini al ja tvoj post nista nisam razumila user posted image user posted image

nisam ni ja bas potpuno user posted image