cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Odjelo za mladoženju

clock-img

22.07.2009, 09:59

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Eto mene opet user posted image i naravno treba mi pomoć

Jučer smo išli kupiti odjelo za MM-a i haljinu za mene...
Išli smo u sesvete u jedan dobar butik sa prilično niskim cjenama odječe.

I nakon što sam mislila da sebi uopće neču naći haljinu, ispalo je obrnuto.
Haljinu sam izabrala iz prve i to baš moj broj samo imaju user posted image , ali Mm-u odjela ne odgovaraju user posted image

Naime, ima dugačke ruke pa mu trebaju hlače i sako različitih brojeva...ali onaj koji bi mi htjeli se ne može rasparivati.
Iskreno, ne znam koji bi to mogao biti materijal, ali kao da ima svile u sebi ili je pak sjajni konac.

Uglavnom nam treba srebrno sivo odjelo, ali da nije preskupo... Zg i okolica

Imate kakvih trgovina na popisu s tim kriterijem? user posted image

clock-img

22.07.2009, 10:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.07.2009, 10:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.07.2009, 10:07

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ak ne namjeravas puno para potrositi varteks je ok mjesto za pronaci ok odjelo....a super odjela ti imaju u kamenskom...tam su se obukli i moj sogor i mm za svadbu ali u veleprodaji na trgu francuske republike

clock-img

22.07.2009, 10:07

clock-img

ninishka

pencil-img

1124

mi smo kupili odjelo za svadbu u krapini u njihovoj tvornici mislim da se zove kotka...kupili smo odjelo, kosulju i kravatu i mislim da smo sve platili oko 2000kn, ali jako je kvalitetno
hlace su mu bile siroke u guzici, al duzina i sve je bilo ok, pa su mu tete tamo suzile i sve poravnale...jako smo zadovoljni...

a i za varteks znam da znaju imati velika snizenja i ok stvari, samo kako naletis..

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

clock-img

22.07.2009, 10:10

clock-img

dominik

pencil-img

7965

http://www.kamensko.hr/

oni ti sivaju pierre cardin odjela i stvarno imaju hrpu modela

clock-img

22.07.2009, 10:12

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: dominik

a super odjela ti imaju u kamenskom...tam su se obukli i moj sogor i mm za svadbu ali u veleprodaji na trgu francuske republike

Slažem se. I mm i kum su se tamo obukli. To je tvornički dućan i imaju dobre cijene. Odjela su im kvalitetna (znam iz prve ruke user posted image )

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

22.07.2009, 10:52

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

imas i heruc tvornicki ducan u tvornici, znaju imati lijepa odijela po povoljnim cijenama.

clock-img

22.07.2009, 10:57

clock-img

Puli

pencil-img

12860

mi smo dali šivati laneno odijelo-hlače i sako

to nam je bilo naisplativije

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

22.07.2009, 11:00

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: dominik
http://www.kamensko.hr/
oni ti sivaju pierre cardin odjela i stvarno imaju hrpu modela

tamo je i mm uzeo odjelo za svadbu, isto ima problem, ali sa šitinom, znači trebalo mi je kraće,a šire... imaju ti dućan na istočnom dijelu grada, od Britanca prema Črnomercu s lijeve strane.. izvrsne (povoljne) cijene

FJ JE FRAJER

clock-img

22.07.2009, 11:01

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

vuki sretno s odijelom ja ti bas nisam od neke pomociuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 11:03

clock-img

Anoniman

MM je u Herucu kupio. Bilo je lijepo, tamno plavo i još ga je kasnije nosio dugo. Sako je još "živ", hlače su dale svoje user posted image

clock-img

22.07.2009, 11:46

clock-img

joszde

pencil-img

854

mi smo bili na koridoru i tamo muž kupio cijelo odijelo kravatu košulju cipele sve za 600kn odjelo je savršeno jako moderno nije klasično ko svaka odjela imaš ih kao u priči ovdje bi takvo odjelo samo odjelo platila preko 2000kn a tamo smo sve kupili za 600kn.user posted image

clock-img

22.07.2009, 12:30

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Stvarno nisam od neke pomoći, znam da warteks ima lijepa, a mislim da su sad i sniženja.

Samo luda mama...

clock-img

22.07.2009, 21:42

clock-img

boba125

pencil-img

2423

mi smo mm kupili odijelo u Varteksu,Di Caprio,isto na snizenju
nisam sigurna u cijenu user posted image
jako zadovoljni krojem i materijalom
kod njega isto problem naci a da mu nije presiroko u ramenima,da su rukavi dovoljno dugi,a i nogavice user posted image
uglavnom,isplati se kod njih pogledati

clock-img

22.07.2009, 21:42

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Hvala cure, budemo pogledali

Srca ste user posted image