cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Otvoreno pismo

clock-img

29.06.2011, 12:21

clock-img

pticica

pencil-img

3622

clock-img

29.06.2011, 12:26

clock-img

vila_7

pencil-img

207

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.06.2011, 12:27

clock-img

njanja

pencil-img

8766

zakon, jučer čitala, ali nisam vidjela nastavak, bio je samo dio pisma...
TIP JE ZAKON!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

29.06.2011, 12:39

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

prejako pismo!!!!!
nasmijalo me do suzauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

29.06.2011, 15:20

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

29.06.2011, 16:04

clock-img

ardnas

pencil-img

24

Ona je stavrno ograničena žena, i snobovski raspoložena. No moramo svi priznati kako jako puno ima nekulturnih ljudi na plažama, ne kažem da su iz Bih, koji su po cili Božiji dana na plaži a bebe sa njima, tako da ima svega...

strpljen spašen

clock-img

29.06.2011, 22:56

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ajme prejako user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

29.06.2011, 23:00

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Dijani Čuljak bi svaki dan trebalo pisat ovakva pisma.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

29.06.2011, 23:10

clock-img

pticica

pencil-img

3622

sad citam komentare na ovo pismo i moram reci da su mi pojedini fujjjj

clock-img

29.06.2011, 23:18

clock-img

Indy

pencil-img

1759

user posted image user posted image rastura user posted image user posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

29.06.2011, 23:29

clock-img

malizia

pencil-img

900

IZVORNA PORUKA: pticica

sad citam komentare na ovo pismo i moram reci da su mi pojedini fujjjj

moram priznati da i meni određeno insinuiranje nije sjelo user posted image .
pismo je user posted image , samo šta su truleksi user posted image ,moram proguglat user posted image .

clock-img

30.06.2011, 08:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.06.2011, 09:18

clock-img

vila_7

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: ardnas
No moramo svi priznati kako jako puno ima nekulturnih ljudi na plažama, ne kažem da su iz Bih, koji su po cili Božiji dana na plaži a bebe sa njima, tako da ima svega...

Ja sam prva koja ce ovo ljeto biti "CILI" dan na plaži sa bebom, i ne mislim da je to nista WOW. Plaža prilagođena s bebom u debeloj hladovini i ne iznositi je po najjacem suncu iz iste je sasvim OK.

clock-img

30.06.2011, 13:12

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

30.06.2011, 13:56

clock-img

ardnas

pencil-img

24

Ja mislim da nije normalno biti sa bebom, tu mislim na bebe do 12 mjeseci po cili dan na plaži. No ako netko to želi neka samo izvoli, debela hladovina ne pomaže od refleksije sa mora. Dermatolozi, onkolozi upozoravaju, ali nekima nikako ne ulazi u glavu, i to mi niej jasno. Pa ni za nas odrasle nije dobro da se pržimo po cili dan.

strpljen spašen

clock-img

30.06.2011, 14:18

clock-img

pticica

pencil-img

3622

ko voli i zeli po cijeli dan prziti se na suncu, pored mene slobodno moze, niti komentarisem niti osudjujem, svak ima svoj vlastiti izbor

glupo mi je osudjivati nekoga na osnovu toga, a jos gluplje mi je komentarisati koliko ko novaca trosi, svak izdvaja onoliko koliko moze

clock-img

30.06.2011, 14:21

clock-img

m600

pencil-img

6732

dobro je i napisaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

30.06.2011, 14:39

clock-img

vila_7

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: ardnas

Ja mislim da nije normalno biti sa bebom, tu mislim na bebe do 12 mjeseci po cili dan na plaži. No ako netko to želi neka samo izvoli, debela hladovina ne pomaže od refleksije sa mora. Dermatolozi, onkolozi upozoravaju, ali nekima nikako ne ulazi u glavu, i to mi niej jasno. Pa ni za nas odrasle nije dobro da se pržimo po cili dan.

debela hladovina udaljena od mora kakvu imaju sve vece plaze nema ni refleksije svjetlosti od mora-upravo jer si udaljen od njega i medju drvecem i travom zasticen.
Ne bih ja ovo komentirala uopce al mi idu na zivce ljudi koji komentiraju kako nekog ne razumiju,kao da su one bolje majke,ocevi, a svi drugi koji rade drugacije "ne valjaju" i "nisu normalni".

clock-img

30.06.2011, 15:06

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Jao-pismo je totalna komedija...
Slatko sam se nasmijalauser posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

clock-img

30.06.2011, 15:12

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

Pismo je presmiješnouser posted image user posted image user posted image , no možda malo pretjerano. I meni se urezala njena izjava prošle godine, uvjerena sam da pojma nije imala što je rekla. Mislim da je više htjela ispasti šaljiva. Na krivi način. Tukauser posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

30.06.2011, 15:30

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

IZVORNA PORUKA: pticica

ko voli i zeli po cijeli dan prziti se na suncu, pored mene slobodno moze, niti komentarisem niti osudjujem, svak ima svoj vlastiti izbor

glupo mi je osudjivati nekoga na osnovu toga, a jos gluplje mi je komentarisati koliko ko novaca trosi, svak izdvaja onoliko koliko moze

upravo tako...ja ako budem na plazi necu sigurno obracati paznju na druge..tu sam da JA uzivam ..a ne da brojim jos sate drugima na plazi a pogotovo trpam nos u tudze novcanike i tasnice...takvim ljudima samo imam reci ..get a life!!

clock-img

02.07.2011, 10:39

clock-img

Indy

pencil-img

1759

IZVORNA PORUKA: cvrčak

malizia truleksi su ti vileda krpe-prozvani tako jer se znaju usmrditi/truleksiuser posted image

i ja sam se pitala što je touser posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"