cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Peku me ruke od ljute paprike

clock-img

07.10.2010, 18:21

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Zna li netko čime mogu maknuti s ruku to što me peče. Čistila sam danas paprriku koja je bila jako ljuta, sada me peku ruke za izluditi. Prala sam suđe, prala sam kosu ali ništa. Imam osjećaj da me još više peče. Znate možda kakav "bakin recept"?

clock-img

07.10.2010, 18:23

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

mislim da je tiha nedavno pisala isto o tome,kad je spremala zimnicu pa pogledaj malo....

probaj namazat sa nevenovom kremom ona super djeluje na sve

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

07.10.2010, 18:35

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

http://www.ringeraja.hr/forum/peku-me-ruke-/m_584963/mpage_1/tm.htm#585619

Našla ja tihinu temu, ali od odgovora ni traga user posted image  Ali mi je zato sinula dobra ideja user posted image  Hvala točkice user posted image

clock-img

07.10.2010, 21:32

clock-img

inesica

pencil-img

877

Ja sam od toga zavrsila na hitnoj, na injekcijama, nije prestajalo peci, bilo je iz sata u sat sve gore.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

08.10.2010, 18:10

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Nemoj prati s deterđentom jer još više nadražuje i ne mazati s kremama koje imaju parfeme i alkohol, probaj s Nevenovom masti ili dječjom za guzu ili kupi Beloderm.

H 07 E 09