cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Perilica rublja

clock-img

06.09.2008, 10:17

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Koju vešmašinu imate doma i kako ste zadovoljni s njom?

Mi smo kupili gorenje, zadovoljna sam s njom, smeta mi jedino što glasno i "temperamentno"  centrifugira, pogotovo ako nije optimalno napunjena...user posted image

clock-img

06.09.2008, 10:37

clock-img

božica

pencil-img

8832

tvoja mašina je ko moja leona kada si nekaj zacrta..tako  temperamentno i glasno vrištiuser posted image user posted image

mi imamo od gorenja koja je dosta stara ali nas služi jošuser posted image

idem micat rit...

clock-img

06.09.2008, 10:56

clock-img

Puli

pencil-img

12860

tvoja mašina je ko moja leona kada si nekaj zacrta..tako temperamentno i glasno vrišti

i cvijeta je tu negdje

ja naslijedila candy od svekrive
i zadovoljna sam
nije prebučna
ima puuno programa za biranje
i može se broj okretaja za centrifugu narihtati

clock-img

06.09.2008, 15:05

clock-img

troubled

pencil-img

7104

gorenje user posted image  
pere sve, od igle do lokomotive user posted image user posted image user posted image
jako sam zadovoljna user posted image

clock-img

06.09.2008, 16:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2008, 16:42

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

quadro,isto ima dosta programa,i za pranje bebine robe i lakse glacanje i dodatno ispiranje,bla,bla,bla isto se moze narediti br.okretaja kod centrifuge i svasta,ok. nam je kupili smo je prije malo vise od god. dana bila na nekom velikom snizenju,pa smo ju uzeli za prvu ruku toboze da progura bar proslo ljeto,kad evo jos uvijek radi nedaj Boze da mi sad rikne,dobro pere

clock-img

06.09.2008, 16:58

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Candy, kupljena još na faksu, najeftinija moguća, promijenila 7 stanova, 3 županije,oprala sigurno kilu šarafa,  ni jednog kvara do sad osim zaštopanog filtera i nikako da krepa.user posted image  Stvarno je nepoderiva, dobro pere samo joj je centrifuga dosta slaba. Planiram uzeti neku novu isključivo zbog jače centrifuge, ali čekam da mi se ova smiluje već jednom....

Samo luda mama...

clock-img

06.09.2008, 18:53

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

LG, 7 kg bubanj, 55 cm... zovem ju Dragica jer mi je jako draga... dragica pere jako tiho, ekonomično i prezadovoljna sam sa njom... ima senzor pa ne mora biti ni puna, bitno da ima dvije stvari u njoj i ona pere... Dragica je kraljica kupaonice!!!user posted image

clock-img

06.09.2008, 23:46

clock-img

njanja

pencil-img

8766

mi imamo elektrolux 6. čulo....i stvarno je 6. čulo...osjeti kada nema dovoljno robe za neki program pa sama prebaci na onaj koji je najoptimalniji....a ja kad se to prvih par puta desilo, rekla mužu da se pokvarila user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

07.09.2008, 10:20

clock-img

zg_cinik

pencil-img

918

IZVORNA PORUKA: mirna

Koju vešmašinu imate doma i kako ste zadovoljni s njom?

Mi smo kupili gorenje, zadovoljna sam s njom, smeta mi jedino što glasno i "temperamentno"  centrifugira, pogotovo ako nije optimalno napunjena...user posted image

to je posljedica tog kaj ni metnuta "u vagu"...

al nebi nužno rekel da je to loše....
moglo bi se iskoristit za.... "pranje" s TM...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

07.09.2008, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.09.2008, 16:18

clock-img

mirna

pencil-img

8134

perilica je u vagi, MM ju je narihtao..user posted image nije ona tako glasna kao što je bila stara, ali  nije ni tako tiha kako sam ja očekivala.. user posted image