Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
danas sam u apoteci našla super podbradak, od gume....
nema pranja, peglanja, ovaj opereš sa suđem i spreman je za 2. hranjenje
košta 35 kn.....
evo slike:
26.11.2008, 21:39
božica
8832
podbradak i slinček po a čini mi se ok ako je stvarno gumen jer mi imamo isto njihovu marku kupljenu prije 3 godine(nismo ga koristili jer se otkopčavao gore nije neka kvaliteta naš(plastični je)mekana plastika a isto je došao 30tak kuna u dm-u...
26.11.2008, 21:40
troubled
7104
babarin ti plastično-gumeni su odlični za malo veću djecu, kad krenu kašice... mi ćemo za početak biti na gazicama
26.11.2008, 21:52
tonkica
6282
Imam i ja sličnog oblika, al mislim da je naš od plastike. Praktičniji je kad počnu sami uzimati hranu i kad im neš ispadne iz usta, pa se zadrži u ladici dolje.
26.11.2008, 22:04
Ruža
14064
Kod nas se još zove i partikli, još ih ne koristimo,ali imamo ih dosta. Pogotovo onih sa fora natpisima.
26.11.2008, 23:22
Florijan Jakov
9214
super je ovaj na slic, sličan imamo i mi, ali mekana plastika..poslužio svrsi
27.11.2008, 08:59
koka
10266
babarin , Roko je toliko slinio da ga je uvijek imao, one platnene, bilo nam je skroz bed što na svim slikama je imao njega pa smo mu počeli stavljati marame tako da barem bude veči frajer
samo da vam javim...danas smo ga koristili....odličan je..mekan i lijepo stoji (ne mislim estetski, nego super prijanja uz tijelo), sva hrana curi dolje i nema na sve strane.... svakako preporučam....
27.11.2008, 19:58
koka
10266
IZVORNA PORUKA: njanja
samo da vam javim...danas smo ga koristili....odličan je..mekan i lijepo stoji (ne mislim estetski, nego super prijanja uz tijelo), sva hrana curi dolje i nema na sve strane.... svakako preporučam....