cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pomoć - razbio je živin toplomjer

clock-img

31.07.2010, 16:46

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Đurac mi je upravo razbio toplomjer, živa se razila po stolu. Kao da ju očistim?

Samo luda mama...

clock-img

31.07.2010, 16:49

clock-img

koka

pencil-img

10266

A joooj. Ja sam isto razbila al sam ju ulovila pa dobro zamotala i bacila u smeče. Poslije su mi bili rekli da se to nesnije , da mi je bilo najpametnije odnijeti ju u apoteci.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

31.07.2010, 16:52

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Čime da ju lovim? Mislim da je većina na stolu, a možda je nešto otišlo i na tepih. Ma grrrrrrrrrrrrrr............kao puška sam........

Samo luda mama...

clock-img

31.07.2010, 16:54

clock-img

koka

pencil-img

10266

ja sam ju sa žlicom ulovila user posted image ...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

31.07.2010, 17:12

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Hvala draga.user posted image
Pokupila sam ono što sam našla. Ne vidim dali ima išta na tepihu, ali usisati ću ga i odnjeti na pranje. Grrrrrrrr danas nam nikako nije dan, trebam malo predaha..user posted image

Samo luda mama...

clock-img

31.07.2010, 17:17

clock-img

lee

pencil-img

4135

meni je alex isto jednom razbio toplomjer..a ja kupila živu sa usisavačem i bacila sve u smeče...a sad čitam ovo...ajme..bilo je davno ali opet...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

31.07.2010, 17:20

clock-img

Imra

pencil-img

3299

sad ste me pravo zabrinule, prije par mjeseci moja D. je takodjer razbila zivin tomplomjer, a ja sam jednostavno sve usisala i s tim mi je bio rijesen problem

clock-img

31.07.2010, 17:24

clock-img

ninich

pencil-img

233

i ja sam je usisala,nikad nije bilo kasnije nekog problema,.....

clock-img

31.07.2010, 17:49

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

ja sam negdje čula da Alu folija privlači živu, mislim da sam je tako i skupljala jednom davno po kući...
ako jš negdje vidiš kuglice pokušaj tako

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

31.07.2010, 17:56

clock-img

Duve

pencil-img

1497

Baš super da sam tek sad čula za ovo...Kad sam rodila cura iz sobe slučajno razbila toplomjer, nakon 3h molbi čistačicama, jedna se konačno udostojila doći i počistila to sa partvišem user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

clock-img

31.07.2010, 18:11

clock-img

Elena

pencil-img

1874

Jos uvjek mi se ovo nije dogodilo, ali bas sam uskoro konsultirala moja doktorica kad se mojoj prijateljici razbio toplomer. Ona mi je rekla da se dobro ocisti, kako bi beba ne uhvatila i da nije opasno jer ziva isparuje na visokim T, i tada je opasna, a sad ne brini...samo se potrudi da je dobro sakupis.

volim vas sve

clock-img

31.07.2010, 19:21

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

IZVORNA PORUKA: MaTana

ja sam negdje čula da Alu folija privlači živu, mislim da sam je tako i skupljala jednom davno po kući...
ako jš negdje vidiš kuglice pokušaj tako

isto folijauser posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

31.07.2010, 19:25

clock-img

Anoniman

i moje su ga jednom razbile, više se ni ne sjećam koja je imala prste u tome. user posted image  pobrala, usisala pod, prebrisala i sve ok.user posted image

clock-img

31.07.2010, 19:55

clock-img

maja

pencil-img

6000

a ja sam ga razbila kad sam bila već veća i onda sam se igrala sa živom jer mi je bilo super kako se razvlači pa skupljauser posted image eto još sam živa i zdrava, e sad koliko normalna ne znam, jedino su mi zlatni prsteni promjenili boju u srebrnu i pukliuser posted image
mama je poludjela kad je vidjela

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."