cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pomoć za tipkovnicu

clock-img

28.08.2009, 22:23

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ajmo informatičke maherice, pomoć molim.user posted image
Došao mi je napokon komp sa popravka i sve prikljičili, ali ne rade mi slova ćčšž? Pa se ni na raju sa njega ne mogu logirati jel mi fali Ž. Jel to do tipkovnice ili se da namjestiti?

Samo luda mama...

clock-img

28.08.2009, 22:24

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

jel imaš dole u desnom čošku ekrana tipkovnicu i HR znalkić...tamo dođi s mišem i na tipkovnicu kad klikneš promjeniš US ili HR način pisanja...tak je kod mene?

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

28.08.2009, 22:25

clock-img

lelo

pencil-img

5066

to se i meni dogodilo, nakraju sam morala kupiti novu tipkovnicu user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

28.08.2009, 22:26

clock-img

lelo

pencil-img

5066

IZVORNA PORUKA: FIONA

jel imaš dole u desnom čošku ekrana tipkovnicu i HR znalkić...tamo dođi s mišem i na tipkovnicu kad klikneš promjeniš US ili HR način pisanja...tak je kod mene?

viš ja to nisam imala a i na ovoj novoj to nemam

Leon 19.04.2007

clock-img

28.08.2009, 22:30

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ne na tipkovnici...na ekranu...kad se instalira onda satviš i postavke tikovnice i miša i večina nas ima na ekranu dole lijevo i desno ikonice...imaš i strelicu kojoj ih prikažeš sve...jel me kužiš...inače sam malo jadna kad treba objasnit neke stvari al se trudim!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 22:40

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Noge su mi u lavoru pa ne mogu gore do kompa da provjerim.user posted image  Ali mislim da nemam taj znakić Da ju probam ponovo ištekati pa prištekati?

Samo luda mama...

clock-img

28.08.2009, 22:41

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

user posted image user posted image user posted image ..daj prije nokte odreži i izrašpaj pete ineče buš opet morala namakati...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 22:45

clock-img

lelo

pencil-img

5066

baš sam seljo user posted image
ja išla novu tipkovnicu kupit i buraz mi ju je instalirao,još me i pitao zakaj sam novu kupila user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

28.08.2009, 22:45

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

user posted image user posted image user posted image ..daj prije nokte odreži i izrašpaj pete ineče buš opet morala namakati...user posted image user posted image user posted image user posted image

I to i slađu pojesti. user posted image  Nemoj mi zbrisati, trebat ću upute.

Samo luda mama...

clock-img

28.08.2009, 22:48

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: lelo

ja išla novu tipkovnicu kupit i buraz mi ju je instalirao,još me i pitao zakaj sam novu kupila user posted image

Lelo nisi jedina i meni je to prvo palo na pamet. Ionako je u planu nova,ali dok stigne moram staru osposobiti. Beš komp bez Raje!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

28.08.2009, 22:54

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

viš ja to nisam imala a i na ovoj novoj to nemam

Znak HR imaju svi Win....na plavoj traci, ne mora biti skroz desno....na Visti se recimo jedva vidi jer je ispred tih desnih ikona

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

28.08.2009, 22:54

clock-img

lelo

pencil-img

5066

IZVORNA PORUKA: Ruža

Lelo nisi jedina i meni je to prvo palo na pamet. Ionako je u planu nova,ali dok stigne moram staru osposobiti. Beš komp bez Raje!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

29.08.2009, 07:13

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Uspjela sam, Fi hvala na pomoći!user posted image

Samo luda mama...