cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Poziranje poznatih trudnica za časopise

clock-img

12.05.2011, 16:13

clock-img

mm1209

pencil-img

685

Baš sam naišla na stranicu sa slikama poznatih trudnica, odnosno golih poznatih trudnica kad su se slikale za razne časopise...
Što vi mislite o tome?
Jeste li za ili protiv takvih fotografija u javnosti?
Sviđa li vam se ili ne...?

clock-img

12.05.2011, 16:37

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

baš gola gola i ne,al u donjem rublju i obučena da

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

12.05.2011, 16:42

clock-img

mm1209

pencil-img

685

Meni je ok kad su u donjem rublju, ali vidjela sam jednu sliku Heidi Klum, potpuno gola i poza joj je užas, ne izleda uopće primjereno

clock-img

13.05.2011, 09:58

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Nemam nista protiv toga. Tijelo trudnice mi je prekrasno. Sama se ne bi gola slikala...

Ako mogu raznorazne vulgarne gole cure objavljivati, zasto onda ne i gole trudnice. U trudnici nema nista vulgarno, naprotiv samo lijepo i cudesno...

clock-img

13.05.2011, 10:00

clock-img

tita

pencil-img

514

IZVORNA PORUKA: mirna

Nemam nista protiv toga. Tijelo trudnice mi je prekrasno. Sama se ne bi gola slikala...

Ako mogu raznorazne vulgarne gole cure objavljivati, zasto onda ne i gole trudnice. U trudnici nema nista vulgarno, naprotiv samo lijepo i cudesno...

Baš tako!!!!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

clock-img

13.05.2011, 14:01

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

gola to je NEMORALNO...naravno..
a u donjem rublju ok...

clock-img

13.05.2011, 14:07

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

http://www.net.hr/ljepota/page/2010/12/15/0616006.html

evo nasla sam bas nesta o tome...

clock-img

13.05.2011, 14:22

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: mirna

Mirnić u potpunosti te potpisujem, do sada nisam vidjela ni jednu vulgarnu sliku gole trudnice.
I meni je žao što nemam jednu takvu, naravno sa pokrivenim detaljima i ne za javnost...user posted image

Samo luda mama...