Baš u novinama čitam članak o redatelju Krsti Papiću. Oni su svoje blizanke dobili prije 3 godine - njoj je bilo 59 godina, a njemu 70!
Meni je to zbilja prestaro.
Zar nije neizbježno da ih odgajaju kao djed i baka???
Što vi mislite?
REBEKA 20.07.2012.
Ja sam rekla da ako do 40. ne ostanem 3. puta trudna da zasigurno vise necu radjati. Zelim da je dijete ponosno na mene u svakom pogledu. Ne zelim da me se posrami kad ga netko na ulici pita da li sam mu baka.
ma jest to tako,cudno malo.ja sam imala profu u skoli njemu 60 a tek dobio dijete.medjutim,ima i ona druga strana sta ako neko ceka citav zivot dijete i doceka ga kasno,pa onda godine nisu bitne....
pitanje kako izgledaš uvijek je aktualno....radim u školi, i na svoje sam uši čula kako dežurna učenica kaže drugoj:" došla ti je baka na informacije", a ono nije bila baka nego mama od 30-ak godina, ali neobojane kose, malo zapuštenog izgleda i lošeg odabira odjeće....što znače godine Tini Turner ili bilo kojoj lijepoj ženi koja je njegovana?....pravo na roditeljstvo je osobni odabir-pa nismo kinezi
Svako ima pravo na izbor, zašto ne i stariji roditelji? Bitno je kako se čovjek osjeća!
Nije garancija da je mladi roditelj i dobar roditelj, sve je to individualno.
ok, Ružo, opet prepisujem od tebe
no ipak ovaj primjer kaj ga je Anne navela mi je TOO MUCH (59 i 70 god mi je stvarno prestaro) jesu li razmišljali što će stom djecom biti za 10 - 15 godina, ili onimisle živjet vječno
Svako ima pravo na izbor, zašto ne i stariji roditelji? Bitno je kako se čovjek osjeća!
ok, Ružo, opet prepisujem od tebe
no ipak ovaj primjer kaj ga je Anne navela mi je TOO MUCH (59 i 70 god mi je stvarno prestaro) jesu li razmišljali što će stom djecom biti za 10 - 15 godina, ili onimisle živjet vječno
slažem se s FJ.....
-Tagore-