cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Prljavi ili čisti

clock-img

14.09.2011, 21:10

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Zanima me poslije igre dal uspjevaju biti čisti ili su prljavi,moj užasno bude prljav a da nepričam mokar,preljeva iz kante u kantu vodu,iz kante u pjesak i onda još mjesi to sve,di je krtičnjak tu je i moj miško,nekad idemo s igrališta tamo isto ruje zemlju,kad idemo kući imam osječaj da ljudi misle kak je ovo djete prljavouser posted image

clock-img

14.09.2011, 21:12

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

nije baš jako zmazan..onako user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

14.09.2011, 21:15

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Moje cure budu poprilično prljave nakon igre,pogotovo ljeti kada su stalno vani,preko zime manje,naravno.Presvlačenje nam je 4-5 puta dnevnouser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

14.09.2011, 21:17

clock-img

danery

pencil-img

10504

uf nato,i naša je takva user posted image user posted image prašinarka domestikus avlijanum user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

14.09.2011, 21:18

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

odkad je u vrticu je prljavija ali jos uvijek prođem s jednom presvlakom dnevno.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

14.09.2011, 21:20

clock-img

Indy

pencil-img

1759

prljav za poluditi, kakvog ga samo iz vrtića dovedem. dva puta ga moram šamponirati, donesemo kilu pjeska u glavi kući. kod kuće isto, voli vodu,  krtičnjake, zemlju, pjesak..

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

14.09.2011, 21:24

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

onako!
bitno mi je da se ne nahladi a i onako sve sto uprlja operem i ona se okupa!

clock-img

14.09.2011, 22:46

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

haha..ja svog nakon cijelog dana domestosom ribam...i ipak ne izađe sve od prveuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

14.09.2011, 23:52

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Hahahaha mislim da dobne granice tu nema, moji su dan danas svi prljavi ako se igraju vani na travi ili u izgazenoj travi koja se pretvorila u zemlju, pa sa susom se stvorilo suho blato... jednom rjecju prljavi su.

clock-img

14.09.2011, 23:53

clock-img

bibilibi

pencil-img

18

Ma to ti je najlakse srediti tako da ostavis preko noci natapatiuser posted image Mog bi mogla svaki obrok presvlaciti-cijel meni mu se ogleda na hlacamauser posted image . A kad vidi neku baricu-niko sretniji od njega.Pravi je sljapko

< Poruku je uredio bibilibi -- 14.9.2011 23:54:51 >

clock-img

15.09.2011, 08:35

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ja to svojoj uopce nedam da radi..mi idemo u setnju igramo se na ljulji i klackalici..i ide u djeciji vrtic gdje sam ja s njom...ovo joj uopce nedam da radi...

clock-img

15.09.2011, 08:37

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

zvrkić se ne igra u pijesku jer mu ''prah''smeta za oči pa jednostavno ima zabranu a inače ne voli da bude baš prvljav

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

15.09.2011, 08:41

clock-img

pakić

pencil-img

961

Moji dečki, izađu lijepi, čisti, van i onda hop u pijesak, malo voda, malo trava, malo nonićeva radiona.... i tako svaki dan po par puta... Navečer imamo generalku, i ja ponekad mislim da su moja djeca stalno prljava. Ali sretni su, igraju, istražuju i uče na taj način. user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

clock-img

15.09.2011, 09:40

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: Bebys

ja to svojoj uopce nedam da radi..mi idemo u setnju igramo se na ljulji i klackalici..i ide u djeciji vrtic gdje sam ja s njom...ovo joj uopce nedam da radi...

Sta joj ne das da radi? Da se zaprlja? Sretno s tim...

clock-img

15.09.2011, 09:54

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: mamacita

IZVORNA PORUKA: Bebys

Sta joj ne das da radi? Da se zaprlja? Sretno s tim...

moram se javiti na ovo... dijete se mora zaprljati, daj joj da bude dijete... nema ljepše igre od igre s vodom i pijeskom...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

15.09.2011, 10:30

clock-img

tyna

pencil-img

667

prljavi...i on i jauser posted image a od kad ide u jaslice ima i hrane svuda po njemu...baš jučer dolazim po njega i teta mu upravo tad da kruh namazan nutelom...možete si samo zamisliti na šta smo oboje ličili kad smo stigli domauser posted image

clock-img

15.09.2011, 10:51

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Čistuser posted image
Ja imam malu picajzlu doma koja ako ima mrvicu koju nitko osim njega ne vidi na ruci viče mama bljak i moram ga čistiti. U vrtiću se a i doma se zna zaprljati hranom ali ga i tete i ja odmah presvučemo u čisto. Vani ne ide u lokvice i blato jer je to njemu bljakuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 15.9.2011 10:52:17 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

15.09.2011, 14:42

clock-img

leilany

pencil-img

9082

prljava ko malo prase....al dijete je....igra se......ne sekiram se zbog toga...

BEK 27.o5.o9.

clock-img

15.09.2011, 15:50

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: mariola

Čistuser posted image
Ja imam malu picajzlu doma koja ako ima mrvicu koju nitko osim njega ne vidi na ruci viče mama bljak i moram ga čistiti. U vrtiću se a i doma se zna zaprljati hranom ali ga i tete i ja odmah presvučemo u čisto. Vani ne ide u lokvice i blato jer je to njemu bljakuser posted image

Potpisujemuser posted image
Sve čitam vaše odgovore i mislim se kako nešto nije u redu sa mojim R ali eto T nam popravlja prosjekuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

15.09.2011, 20:52

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Prljavi naravno...user posted image Od sladoleda, čokolade, nutele... Svaki dan iz vrtića na sebi donese fleke od ručka i kilu pjeska iz pješčanika... Svaki dan su mu hlaće zelene od trave i jako voli skakati po lokvama poslije kiše...A ja ga volim gledati kako uživa.user posted image

I nikada se sam ne sjeti umiti...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 15.9.2011 20:55:36 >

clock-img

16.09.2011, 13:22

clock-img

mala99

pencil-img

607

Mi smo ovdje izgleda rjetki od čistih. Moj mali ne voli biti prljav ako negdje padne, odmah briše ruke, koljena... Kada jedemo ako nam nešto kapne odmah kaže: mama briši! i nema jela dok se ne obrišemo. Neki dan nije htio u parku na tobogan  jer ima zemlje, pa bi uprljao ruke. Mamina princeza...user posted image

clock-img

16.09.2011, 13:25

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: tyna

prljavi...i on i jauser posted image a od kad ide u jaslice ima i hrane svuda po njemu...baš jučer dolazim po njega i teta mu upravo tad da kruh namazan nutelom...možete si samo zamisliti na šta smo oboje ličili kad smo stigli domauser posted image

Da. Sjecam se tih trenutaka, kada sam se i ja trebala presvlaciti nakon igre u parku skupa sa svojim djetetom/ djecom.
Fuckaj ga, ja samo molim lijepo, svakodnevno, dignite se sa koljena, jer toliko novaca nemam, da bih mogla sva koljena pokrpati na hlacama.user posted image

clock-img

16.09.2011, 13:25

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

IZVORNA PORUKA: mala99

Mi smo ovdje izgleda rjetki od čistih. Moj mali ne voli biti prljav ako negdje padne, odmah briše ruke, koljena... Kada jedemo ako nam nešto kapne odmah kaže: mama briši! i nema jela dok se ne obrišemo. Neki dan nije htio u parku na tobogan  jer ima zemlje, pa bi uprljao ruke. Mamina princeza...user posted image

I kod nas je tako, ali prije svega toga, mislim na čistoću, obožava se isprljati. Jasno mi je zašto obožava gledati Pepu Pig!!!

< Poruku je uredio Ira_ -- 16.9.2011 13:40:13 >

clock-img

16.09.2011, 13:29

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Evo mame još jedne picajzle ne voli biti prljava, ne voli da je nešto zamusano, ak se isprlja viče daj mi drugu majcu pogotovo nakon sladoleda, a kad jede mora imati maramicu da se briše. Jako je uredna za dijete od 2,5 godina i uvijek stavlja stvari na mjesto di stoje (mm se smije da ima moje gene) dok se igra vani isprlja se ali se onda moramo presvući, u vrtiću se zmaže ili ne kak koji dan ali ne više od toga da treba jednu robu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.