Nakon treće boleštine u mjesec dana, uvjeravanja doktora i ljudi iz struke, odlučili smo curku ipak ispisat iz jaslica i uzet tetu čuvalicu.
E sad...našli smo neku koja nem se čini simpa, pa bi je ja pozvala na kavu da se malo bolje upoznamo.
Ako sve bude ok počela bi već slijedeći tjedan pa me zanima slijedeće: Kako je ja mogu provjeriti? Tipa da li je to njeno pravo ime, da li je nedajbože kažnjavana isl. Da li se potpisuje kakav međusobni ugovor pa u svrhu toga mogu tražit njenu osobnu?
Nemam iskustva s tim pa molim pomoć...
Hvala!
Nemam iskustva s time. Međutim možeš ju tražiti da ti donese potvrdu o nekažnjavanju koju podiže u policiji.
Osim toga ja bi ju definitivno tražila osobnu. Ona će čuvati tvoje dijete, imaš pravo na to. A sad za ugovor će ti odgovoriti netko tko ima tetu čuvalicu!
IZVORNA PORUKA: Graško
Međutim možeš ju tražiti da ti donese potvrdu o nekažnjavanju koju podiže u policiji.
Osim toga ja bi ju definitivno tražila osobnu.
Slažem se s ovim...
I ja bi svakako ju testirala 2 tjedna, kao neko upoznavanje, prije nego počne pravo čuvanje....
Želim ti sreću, žao mi je što s vrtićem nije išlo i da ste odustali, to što ste prošli je zaista (na žalost) normalno, ali drago mi je da imate 2. opciju