cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Provjeravamo li igračke koje dijete već ima?

clock-img

15.02.2009, 21:52

clock-img

božica

pencil-img

8832

Nije dovoljno provjeriti je li igračka sigurna samo kada je kupujemo, nego to valja povremeno učiniti i kada se dijete već neko vrijeme igra njome. Valja provjeriti npr. jesu li čvrsto pričvršćene medine oči postale labavije, jesu li se igračke u igri slomile i imaju li oštre rubove… Djecu valja kontrolirati jer igračke mogu postati opasne za igru zato što su se djeca možda igrala njima na način koji proizvođač nije predvidio.

http://www.ringeraja.hr/dijete.html

jesam jednom starom medi  za kojeg sam znala da je oko puklo pa sam nakon nekog vremena to oko potrgala do kraja i bacila ga
user posted image  znam onako pospremati igračke i likvidirati one koje su već "dale"svoje

idem micat rit...

clock-img

15.02.2009, 21:54

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Pa, nisam bas bila toliko brizna mama koliko se sjecam user posted image
Al mozda jesam pa se ne sjecam user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

15.02.2009, 21:56

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

jao,ja sam blesava  od tih provjera.prvo,ne dam da ima ista od igracaka kineskog porijekla,a drugo,jel koji tockic od bibija il nesto slicno u kvaru,odmah bacam,..pod izgovorom,stavice usta.nabosce se...bla bla...

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

clock-img

15.02.2009, 22:24

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Mi smo tek krenuli sa igračkama, pazim samo da su sigurne za trpanje u usta.

Samo luda mama...

clock-img

16.02.2009, 07:45

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Svaki dan pospremam igračke ponekoliko puta tako da onda i vidim ako nešto ne valja.

H 07 E 09