srela sam prijateljivcu nakon brdo vremena i sjele u kafić popit kavicu...kad njen sin počne divljat ,a ona pokušavajuči ga lijepo smiriti dobi od njega "idi u p. m..." i to na sav glas....bilo joj je totalno neugodno. ona ne psuje,(muža nema) živi sa mamom....i mali ko spužva,očito to pokupio negdje vani.... isto to je još nekoliko puta ponovio pa smo se digle i zbrisale...
< Poruku je uredio Renata RR -- 20.4.2010 11:48:58 >
Ma sve je to kućni "odgoj". meni je slatko čuti neku sitnu psovkicu,al šta je previše je previše nije dijete krivo već roditelji
možda u vrtiću? Ako zna jedan onda to pokupe skoro svi...
Mi smo isto zapamtili jednu takvu riječenicu: ebem ti sunce žarku (kad nešto ne ide kako treba...krivac je tata ). Sva sreća da to rječenicu upotrebljava jako jako rijetko: možda 2 puta do sada.. a kada se ju sjeti onda je kao pokvarena ploča: ponovi sto puta da vidi reakciju. ako ga ignoriramo prestane...
Sve je to istina svuda se to čuje a djeca su ko spužva sve upijaju
Istina! Necu reci da mi se i samoj katkad iz usta ne otme ono JE... ali neke stvari me stvarno povremeno zapanje da bi mogla propast u zemlju. Sva sreca nije svjestan svojih rijeci (2god.) i to je zasada koristio u svojoj igri i kada je bio sam.
Igra se moj Domi tako u pjestku i istrese mu se pijesak iz modlice kad ce on"pun mi je vec kuj..."!Mrko sam ga pogledala i prkla da je to ruzno sto govori , a on je uinat nastavio to ponavljati....iz sjecanja nekih razgovora odlucila sam ga ignorirati. I upalilo je!
Sjećam se kad je moj nećak došo iz posjeta šogoricinoj teti. Njoj je svaka druga "u p m", pa je on onda stalno govorio: u pikulju makilju. Isto smo ga ignorirali, pa je tu priča završila. Al da upijaju, upijaju ko spužve. Sam ih treba ignorirat i proći će.
pa naravno rekla sam izleti mi, ali pazim sto vise mogu. Ali ima onih koji ne biraju ni mjesto ni vrijeme. Imam ja jednu poznanicu djeca idu zajhedno u vrtic ona je medju tima pa me sve strah da to nije cuo od nje.
Od moje sestre malica, sada ima 5,5 godina (i nikada ne psuje), prva složena rečenica sa cca 12 mjeseci je bila u autu kada su se vozile i neki auto im je oduzeo prednost pa je moja sestra morala kočiti i onako je taman htjela opsovati, a mala je od iza rekla: PIZDA MATI JEBE.....Vjerojatno je moja sestra tu i tamo opsovala kada bi u prometu se nanervirala i mala zapamtila....
Sada ne psuje, stvarno nikada....
-Tagore-