cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Rabljena roba i oprema

clock-img

08.06.2009, 22:36

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Jeste li kupili svojim klincima kad što polovno od opreme? Kupujete li svu robu novu ili nešto i dobijete polovnog od prijatelja?
Mi kupili Đurcu polovna kišobran kolica za more i baš sam zadovoljna.user posted image Robu na žalost uzimamo svu novu jer su sve same curke oko nas premda se nebi bunila da ima i koji dečko.user posted image  Ono što je Đurac prerastao ja posuđujem susjedi koja će uskoro roditi dečkića.

Samo luda mama...

clock-img

08.06.2009, 22:36

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Sigurno nekad nesto jesam, ali se sada ne mogu sjetiti sto tocno

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

08.06.2009, 22:39

clock-img

ninishka

pencil-img

1124

skoro svu robicu koju imamo je od sogorice i sva je uscuvana...nesto smo novo kupili kaj nam se svidjelo a kolica, krevetic i otalo je novo osim baby gym-a koji je isto od sogorice.

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

clock-img

08.06.2009, 22:40

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

dosta stvari dobila dosta dala ili posudila
zasto bacati robicu ili ju drzati u ormarima da skuplj prasinu ako nekome moze dobro doci

kuma od moje l je trudna i nosi decka pa sam joj dal dosta robr i opreme poput podloga za igranje ljuljcka djecija sobna....

clock-img

08.06.2009, 22:42

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ponesto kupim od robice ali vecinom krpam od domia i necakinje...kolica sam isto tako naslijedila od seke za domia, ali nakon dvoje djece tesko da ce ih dora koristiti...tako je bilo i sa hranilicom...domi je bio trece djete koje ju je koristio i unistio ju jeuser posted image zadnje dane je na dasci sjedio jer tapecirunga vise nije bilo...prematalica/ormaric - dora je cetvrta beba koja ju koristiuser posted image

clock-img

08.06.2009, 22:50

clock-img

kitty

pencil-img

3260

polovnu opremu nisam kupovala ali sam posudila od prije,robicu isto nisam kupovala,naslijedjena je,malo od starijeg malo od prije...

djeca sve to jako kratko koriste i moje misljenje je da je glupo kupovat, ako imas gdje posudit,samo da bi imao novo.
uvijek ima mekoliko novih pristojnih komadica za u doktora,setnjicu ali po kuci nosi naslijedjenu robicu.

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

08.06.2009, 22:52

clock-img

twitty

pencil-img

3428

IZVORNA PORUKA: kitty

polovnu opremu nisam kupovala ali sam posudila od prije,robicu isto nisam kupovala,naslijedjena je,malo od starijeg malo od prije...

djeca sve to jako kratko koriste i moje misljenje je da je glupo kupovat, ako imas gdje posudit,samo da bi imao novo.
uvijek ima mekoliko novih pristojnih komadica za u doktora,setnjicu ali po kuci nosi naslijedjenu robicu.

također

gibam...

clock-img

08.06.2009, 23:25

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Namještaj i kolica sam morala kupiti jer su baš sve frendice imale djecu ili su bile trudne tako da od posuđivanja ništa.Što se tiče odjeće posuđujem i uzimam od frendica koje imaju stariju djecu i to mi je ok..Tako uštedim barem lovu na odjeći..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

08.06.2009, 23:29

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

sve novo, prvi je - u društvu i obitelji pa nismo imali baš od koga naslijediti.

FJ JE FRAJER

clock-img

09.06.2009, 08:44

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Pretezno sve novo,jer smo u drustvu bile sve nekako u podjednako vrijeme trudne,sto se rodbine tice,imam bratica koji je tek godinu dana stariji od nike,pa su njima trebale stvarcice. Jedino njegovu odjecu koju on preraste smo uzimali,hvala Bogu na ovoj odjeci koju mogu nositi i curice i deckici.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

09.06.2009, 08:49

clock-img

m600

pencil-img

6732

oprema sva nova,ali robicu sam dobila...par gegica sam sama kupila...
robica je jako očuvana i veličina je od 0-3mj
tako da sam 3mj mirnauser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

09.06.2009, 08:54

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

stalno nesto mjenjam s tom garderobicomuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

09.06.2009, 08:55

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

kolica,vrtić sam kupila nova a robice sam nešto dobila od moje kume jer je njen mali stariji od mog 2 mjeseca ali brzo sam prestala dobiuvati robicu jer je moj prerastao njezinog,a ja moju robicu nedam JOŠ iz razloga šta planiram još jednu bebu a poslje nje  je prosljeđujem dalj

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

09.06.2009, 08:58

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

sve novo, prvi je - u društvu i obitelji pa nismo imali baš od koga naslijediti

Potpisujem...

DINO 04.09. 2007

clock-img

09.06.2009, 09:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.06.2009, 10:08

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

polovno sam dobila, krevetić. Ostalo je novo.

H 07 E 09

clock-img

09.06.2009, 15:24

clock-img

apika

pencil-img

257

Kinderbet,ormarić,kadica,podloga za prematanje i kolica -novo.Mogli smo kolica dobiti polovna i to dvoja al nam se nisu sviđala pa mi mama kupila nova.Sve ostalo a pogotovu robicu dobio od mojih sestričina i šogorice.Kako sestričine imaju cure sad nasljeđuje sve od šogi,robica je sačuvana i sva je iz H&M -a

clock-img

31.01.2011, 18:01

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: cvrčak

sve novo

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

31.01.2011, 18:11

clock-img

mariola

pencil-img

19495

sve novo

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

31.01.2011, 18:13

clock-img

Anoniman

mi smo kupili sve ove velike stvari za P. - kolica, orm. za previjanje, i ostalo - kindač je bio još moj i još je u funkciji user posted image  seke koriste to od nje, jedino su nam već dvije hranilice otišle pa-pa i sad moramo kupit novu user posted image  
robu svu koristmo od P. a u međuvremenu smo još regement robe dobili, al sve za curice, ak bu sad dečko, planiram nešto kupiti, nešto naslijediti, posuditi i sl. - uglavnom, kad kupujem, kupujem novo, na sniženju, nemam običaj kupovati rabljenu robu (to dobijem) al nikad se ne zna user posted image

clock-img

01.02.2011, 11:32

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

kolica smo kupili, krevetić sam uzela u sestre ali smo kupili novi madrac, većinu robice mi je seka dala, kupili smo ono što fali.
Također smo kupili viper i baby gim.
Ja sam za to da što se može iskoristit da se iskoristi. Nema mi smisla kupovati sve novo kad je sestrina roba jako očuvana ai bebice to brzo prerastu. Rađe ću tu lovu stavit na knjižicu na štednju pa kad naraste dat joj

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

01.02.2011, 11:40

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Moja šogorica ima blizanke od 2 god. tako da ću ja gotovo sve dobiti od nje...I TO DUPLO!user posted image user posted image user posted image  Kupili smo kolica za bebu jer ona ima za blizance, još pravim spisak stvari koje fale. Uglavnom, to je ogromna ušteda!user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

clock-img

01.02.2011, 12:37

clock-img

pula25

pencil-img

349

Krevetić i komodu dobili rabljeno, robicu u početku nešto malo dobili nešto kupili, kolica,hranilicu i vrtić smo kupili jer nismo imali od koga dobiti/posuditi.
slažem se da je to posuđivanje ili prosljeđivanje super jer se puno uštedi a pogotovo robica za prvih pola godina. Bude uglavnom očuvana jer ju jako brzo prerastu.

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

clock-img

01.02.2011, 12:42

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

sve novo

Kod nas isto i sada kada saznamo spol ako bude curica kupiti cemo nesto robice nove al isto i ako bude decko par novih komada.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

01.02.2011, 12:45

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Rabljeno. Novo samo madrac za krevetić i platnene pelene. Naravno, kupovali smo cipele, šlapice i ono što nam je nedostajalo za obući.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!