Drage korisnice i korisnici, kako vam se sviđa Ringeraja u odnosu na druge portale? Što vam se sviđa i što bi htjeli promijeniti?
[Sadržaj poruke je obrisan]
Pa ni nemam vremena za druge portale!
ja se jedva i tu stignem malo uključiti...
bez obzira na sve jedino me ringeraja uspjela privući
a i ekipa je super
kad se sve zbroji
Ja sam pregledala neke, ali na raji i još jednom sama se aktivno zadržala...sad svaki je drugačiji na svoj način. Raju doživljavam kao skup "prijateljica" koje su tu jedna za drugu , tješe se, vesele, zajedno raduju i tuguju..relativno nas je malo koje smo svakodnevno (i često) tu, pa imam dojam kao da se poznajemo, iako mnoge ne znam osobno.
Ovaj drugi portal je veći sa puno više korisnica i nisam se s njima uspjela povezati kao sa vama...tamo imam par forumašica s kojima se "družim"... zapravo mi je tamo prevelika gužva. S druge strane tamo se javlja puno više forumašica pa ima više odgovora, iskustava, mišljenja na jednu temu (ne smatram da su vaša mišljenja ne dobra ili ne znam što, nego tamo ih je jednostavno PUNO). Ne mogu se sa njima saživiti kao sa vama.
Još je jedna velika i važna razlika - kada sam došla na taj forum već ih je bilo jako puno i nisam uspjela pohvatati sve konce.
Kada sam došla na RR postojala je ne preveliak ekipa u koju sam se uspjela uklopiti i imam dojam da zajedno sa vama stvarim i gradim ovaj portal i forum, dok sam na drugom potralu prolaznik.
ja sam cesto posjecivala razne portale,kad sam nasla raju nisam se odmah prijavila ali sam pratila stalno sto se desava,dugo sam ju pregledavala i shvatila da je ovo portal na koji cu se registrirati,teme foruma su odlicne,razgovori forumasica su veseli i odmah shvatis da su pune ljubavi,tako sam sretna sto sam i ja dio ekipe.za mene nema boljeg portala od raje,zakon ste i nebi vas mjenjala ni za tonu sladoleda,ovakve prijatelje je tesko pronaci,u svako doba ce ti pomoci ako imas problem i pruziti najljepsu rijec utjehe.hvala svim forumasicama i naravno sve naj za portal ringeraje.
Jaja je zakon! Niti na jednom forumu nisam bila dio foruma jer me nisu dovoljno zaintrigirali ili su korisnice bile malo agresivne u svojim stavovima kao jedinim ispravnim i to mi se nije svidjelo. Ovdje je ekipa super - ima nas i mlađih i starijih, iskusnijih i ne, ali sve imamo nešto za ponuditi i to i radimo. Pametnije smo kad udružimo glave.
A i sladoled i kava iz birca su super.
REBEKA 20.07.2012.
Mene je MM nagovorio da odem na neki trudnički forum i prijavila sam se na jedan, otvorila temu i puf..nije mi se svidjelo...Oko moje tebe, babe se pokačkale....Nakon toga bila sam ljuta na MM-a što me tjerao da forume (za sve je on kriv ) i onda mi Je iva Piva rekla da postoji dobar portal na kojem mogu pratiti trudnoću po tjednima pa sam to na početku samo i radila...Onda sam počela škicati forum, gledati teme, upoznavati cure, ali se nisam usudila javiti...kao ono....nije to za mene, pa dokazala sam....
I onda sam otvorila 1. temu i veselo me dočekala Koka....I onda druga tema...Mirna, treća tema...ne sijećam se više, ali svaki put mi je bilo sve draže doći i čakulati...i upoznavati cure....Shvatila sam da je ovo jedna vesela kumpanija (pa čak sam i RR nazvala RAZREDOM).....
Sada ne prođe dan da ne zavirim što se dešava....
Ah da, što ovaj forum čini drugačiji od drugim: upravo EKIPA, valjda se našla ekipa istomišljenika, veselih pozitivnih cura/žena/mama koje jedna drugoj daju potporu, savijete i dobro se još pri tome zabavljaju.....
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: anne
Jaja je zakon! Niti na jednom forumu nisam bila dio foruma jer me nisu dovoljno zaintrigirali ili su korisnice bile malo agresivne u svojim stavovima kao jedinim ispravnim i to mi se nije svidjelo. Ovdje je ekipa super - ima nas i mlađih i starijih, iskusnijih i ne, ali sve imamo nešto za ponuditi i to i radimo. Pametnije smo kad udružimo glave.
A i sladoled i kava iz birca su super.
S anne se definitvno slazem.....clanica sam Udruge Beta, jer je udruga mala i slozna a Ringeraja mi se svidja iz istog razloga i bas zbog toga sto nema agresivnih stavova i korisnika kao neki forumi i portali i nekako smo kao jedna velika mala obitelj