Juce se budim, palim komp, ne radi net...posle 2 sata ista prica. Dobro ajde, bilo je nevreme, verovatno se nesto kod njih zeznulo. cekam, cekam, i dalje ne radi. Uzmem telefon da okrenem korisnicki servis t-com-a, imam i sta da cujem- iskljucen telefon zbog neplacenih racuna!!! nista mi nije jasno,znam da smo sve platili, mm je resio sve racune dok nas nije bilo.ali onda nije mi jasno kako t-com ne mogu da dobijem i tek tad provalim da sam permutovala brojeve.ok, zovem opet, i imam sta da cujem- nije placen racun za 12 mesec, mm zaboravio da ga plati zovem ga, kazem mu da lepo od svoje majke uzme pare da to plati, posto nama onda ostaje minimum do kraja mesece, nek nadje pare kako zna kad vec zna da ne razmislja glavom!! luda luda luda! vraca se s posla i kaze mi- pa ti si mi ostavila sve racune koje trebam da platim, ja sam to i platio! a nije mu palo na apmet da pogleda malo i da vidi da li sta fali!! slucajno da mu glava ne otpadne od prevelikog razmisljanja! naravno da ne moze da zna sta mu fali, kad su mu pola racuna u novcanika, pola u autu, pola kod svekrve! stvarno se ponekad zapitam da li je on stvarno toliko nesposoban ili se samo pravi! i jos em pita pa sto si ljuta, pa kako da ne budem kad nemam ni telefon, ni internet ni max tv, sedim u ovoj zabiti, i internet mi je veza sa mojima, sa drugaricama, sa svime! i kako ja posle da budem normalna????