cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sisačko rodilište

clock-img

12.03.2013, 12:18

clock-img

kisica

pencil-img

1005

Dali je tko bio u Sisačkom rodlištu od kad je obnovljeno? Kako je tamo sada?
Imaju li neka nova pravila?
Ja sam bila na kiretaži na drugom katu i što se tića soba vidim da su to zaista sredili da liči na nešto.
Ali me zanima kako je gore?

clock-img

12.03.2013, 23:29

clock-img

aniram14

pencil-img

7

Ja ću u sisačko rodilište za 2 mjeseca pa se pomalo raspitujem za novonastale uvjete. Kažu žene da su sadašnji uvjeti jako dobri. U sobama su do 4 majke sa bebama user posted image koje im uvijek prave društvo i što se higijene tiče--svaka soba ima svoju kupaonicu..user posted image

clock-img

13.03.2013, 11:08

clock-img

kisica

pencil-img

1005

Tako je i dole, 4 kreveta, kupaonica..
Nešto sam načula da sad više nema posjeta trudnicama, valjda ni muž, samo jednom može doći u te dane dok ste gore.

clock-img

14.03.2013, 15:00

clock-img

aniram14

pencil-img

7

I ja sam tako čula..samo suprug ima pravo posjete i to samo taj dan da vidi dijete..a kako bude..samo da ne budem predugo u bolniciuser posted image bježim čim mi dadu mig user posted image

clock-img

14.03.2013, 21:15

clock-img

kisica

pencil-img

1005

Znači da je istina, a strašno bogme. To kao neki novi strogi red.

clock-img

27.03.2013, 23:31

clock-img

cocco

pencil-img

262

ja sam rodila prije skoro 2 god. mužu su dali prvi dan da dođe u sobu, a kasnije kako koja sestra. neke su dale, jedna je odvezla bebu van da ju vidi, jedna nije dala pa sam ja išla na hodnik i tak. ovisi.
a sobe krasne, sve novo, plazma, i najvažnije kupaonica u sobi. ima i dvokrevetnih i apartmana. spremam se opet za 2 mj, nadam se da se nije sve ofucalo.
i baš sam htjela pitati ima li tko novijih podataka?

clock-img

10.06.2013, 11:00

clock-img

renata87

pencil-img

34

Ja sam rodila u trećem mjesecu. Tata je bio na porodu. Kad su me sašili opet su ga pustili da mi dođe pa je onda otišao dok me nisu prebacili u sobu. Onda je opet došao i bio je u sobi s nama (taman su bebu donijeli). Druge dane je dolazio u posjetu, ali ne u sobu nego samo u hodnik gdje bih ja izašla.
Posjete su vam najmanji problem kad dođete u sisačko rodilište. Ima PUNO većih problema.

clock-img

10.06.2013, 14:35

clock-img

cocco

pencil-img

262

evo, ja rodila krajem 5. mj. sve je ostalo isto, sestre su bile supić, nemam se šta požalit. jedini problem je doktorica pedijatrica koja većinu beba stavlja na infuzije i antibiotike. navodno i nepotrebno, tako da puno njih ostaje po tjedan, dva u bolnici. mi srećom nismo bili među njima i otišli doma 4. dan.

clock-img

10.06.2013, 17:49

clock-img

renata87

pencil-img

34

mi smo završili 6 tjedana na Rebru bez veze zbog te pedijatrice

clock-img

11.06.2013, 12:55

clock-img

kisica

pencil-img

1005

Iskreno se nadam da će ta otić do mog termina.

clock-img

11.06.2013, 15:25

clock-img

renata87

pencil-img

34

a treba otići napokon iz bolnice ili?
ja planiram idući tjedan otići prijaviti ju u bolnicu, ako ništa ne naprave tužit ću bolnicu

clock-img

11.06.2013, 23:54

clock-img

kisica

pencil-img

1005

Ma nemam pojma, neznam ni koja je ta. Ali ako je takva loša, nije joj mjesto tamo

clock-img

12.06.2013, 08:06

clock-img

renata87

pencil-img

34

Ništa od toga. Štiti ju netko važan u upravi. Zato i kažem da ću je tužiti (zajedno s bolnicom) ako bolnica nešto ne napravi po tom pitanju. Već su se žalili i doktori na nju pa su joj samo produžili ugovor. Grozno.
Planiram još djece imati i ne želim da ona ima ikakvog kontakta s njima. Mislila sam kad ostanem trudna otići pa da mi daju pismeno riječ da mi ona neće dirati dijete bez moje prisutnosti, a ne da ga šopa antibioticima čim se rodi. Moja je jedan dan bila na infuziji zbog šećera (normalna doktorica ju je stavila na infuziju) i čim je ova došla odmah problemi. Valjda kad su joj djeca tamo u toj sobi pri ruci izvodi gluposti. Kad smo došli u Rebro rekli su nam da joj moraju nastaviti davati antibiotik koji je počela primati u Sisku, a ja nisma imala pojma da mi dijete prima antibiotik.

clock-img

13.06.2013, 14:01

clock-img

cocco

pencil-img

262

ma strašno. curi koja je bila sa mnom u sobi, mali je imao "gustu krv" pa na infuziju, pa antibiotik zbog urina, i drugi dan joj je rekla druga ped da je urin u redu, i da ne zna zašto je ova uvela još jedan antibiotik! znači mali je dobivao 2 bezveze!
kažu inače dr da se tak malim bebicama ne bi ni smjeli davati antibiotici, jer oni tek stvaraju svoj imunitet u dodiru s bakterijama. dobro, ak je neš gadno vjerojatno bi ipak trebali, al ne za svaki slučaj kak ova zna davati.

clock-img

14.06.2013, 06:42

clock-img

renata87

pencil-img

34

ja bih bila sretna da je netko meni prije 4 mjeseca rekao sve o toj luđakinji jer ne bi bilo šanse da mi odvede dijete u zagreb...
čula sam da je loša, ali nisam prije čula da radi baš sve to što radi inače bih bila pametnija

clock-img

14.06.2013, 15:14

clock-img

cocco

pencil-img

262

ja sam srećom čula za nju i već sam se pripremila, ak mi stavi malu na antibiotike da potpišem da izlazim iz bolnice. i onda bi tražila drugo mišljenje. za svaki slučaj ak je stvarno nešto.
al dobro smo prošli.
i nije mi jasno zašto vade bebicama krv svaki dan. to se valjda radi ak imaju neke simptome, a ne reda radi ih mučit, sirote male.

clock-img

17.06.2013, 21:44

clock-img

renata87

pencil-img

34

a ne znaš ti da ti je dijete na antibiotiku, to ti nitko ne kaže...
ja sam saznala kad je otišla na rebro jer su rekli da moraju nastaviti s antibiotikom koji je počela dobivati u sisku

clock-img

03.11.2013, 20:53

clock-img

kisica

pencil-img

1005

Evo drage moje, do termina imamo još 2 mj.i malo više. Nikako doći do nekih konkretnih informacija kakvo je stanje gore, pa ako ima netko svjež, molim da se javi.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

clock-img

04.08.2014, 15:40

clock-img

artur

pencil-img

101

cure, odite na face stranica se zove "majka ima pravo znati" tamo vam se vodi hajka i potpisuje peticija protiv pedice o kojoj ste pisale. čitajući iskustva mama koje su tamo rodile imam grč u želucu već dva dana! grozota

kad ti život priušti limun, ti napravi limunadu