cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sjećanje na Sinišu Glavaševića

clock-img

21.11.2011, 15:48

clock-img

Indy

pencil-img

1759

http://www.index.hr/video/film/14961/sjecanje-sinisa-glavasevic-2.aspx

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.11.2011 14:01:49 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

21.11.2011, 16:43

clock-img

Indy

pencil-img

1759

Tko će čuvati moj grad, moje prijatelje, tko ce Vukovar iznijeti iz mraka? Nema leđa jačih od mojih i vaših, i zato, ako vam nije teško, ako je u vama ostalo još mladenačkog šaputanja, pridružite se. Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali, i primili prvi poljubac - netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i sada nemate ništa. Morate iznova graditi. Prvo, svoju prošlost, tražiti svoje korijenje, zatim, svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage, uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi.
S.G

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

21.11.2011, 17:43

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata. user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

21.11.2011, 20:44

clock-img

sina

pencil-img

1737

IZVORNA PORUKA: mišica 666

tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata. user posted image user posted image user posted image

potpisujem

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

clock-img

21.11.2011, 21:08

clock-img

maryann01

pencil-img

2287

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
heroji ne plaču i kad gube pobjeđuju heroji ne mole zube stisnu i prebole heroji žive vječno

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

clock-img

22.11.2011, 21:10

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

IZVORNA PORUKA: sina

potpisujem

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

22.11.2011, 21:28

clock-img

stars777

pencil-img

1063

Potpisujem!!!

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

clock-img

22.11.2011, 21:49

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))