cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sjedenje na kahlici

clock-img

30.04.2009, 10:12

clock-img

anne

pencil-img

8091

Metoda za odikavanje od pelena kad smo bili klinci bila je da sjedimo na kahlici i igramo se, a kad smo nešto napravili svi su nas hvalili. I to se radilo već sa djecom kad su počeli sjediti.
Često taj savjet čujem od starije generacije.user posted image

Što kažete na to?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

30.04.2009, 10:37

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Ja sam svoje čim su počeli sjediti stavljala da sjednu na kahlicu većinom odmah nakon jela je rsu uvijek odmah kakali...Dok su sjedili igrali smo se,pričali,pjevali i njima je bilo super...Tako da već sa 2 godine nisu imali pelene....
Nuspojava je jedino što sad kad su veliki idu na wc sa mobitelom da igraju igrice,novinama itd pa ih nema van po pola sata ili sat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

30.04.2009, 10:42

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Metoda pohvale za "obavljen posao" je svakako pohvalna, a što se tiče kada na kahlicu, svaki roditelj će osjetiti kad je dijete spremno na to.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

01.05.2009, 11:40

clock-img

božica

pencil-img

8832

tako smo mi V dobili da sjedne na kahlicu

prvo kroz igru
a tako i sa ovom malom
al ni ćut da bi sjedila na kahlici(nije spremnauser posted image )

a kada seka obavi V nuždu mala zaobilazi kahlicu u velikom luku

idem micat rit...

clock-img

01.05.2009, 21:37

clock-img

dominik

pencil-img

7965

tesko je staviti hiperaktivca da sjedi na tuti...domi nema vremena jesti a kamoli sjediti na tuti i cekati...on je na meneuser posted image i ja drzim do zadnje trena a onda trka na wc

clock-img

02.05.2009, 09:54

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Mi smo probali tako cisto da sjedi kad je bila skroz malena,ali nastala bi opca uzbuna,dreka do bola,tako da nisam forsirala.Sa 2 godine je sama od sebe trrazila skinuti pelenu i ici na kahlicu,valjda je onda sazrela za to.

clock-img

02.05.2009, 16:48

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

lorena je prestala pelene nosati a nepune dvije god(22mj) samo je jednoga dana rekla da ju zuljaju i vise ih nije htjela obuciuser posted image user posted image user posted image

imala je kahlicu do tada na kojoj je sjedio medo i piskio ali ona nije htjela ni blizu sad je nece uopce ide na wc skoljkuuser posted image user posted image user posted image
tako da necu ni tonia forsirati da ide na kahlicu kada osjeti sam ici ce

i nesvidaju mi se mame koje djecu od 1god drze na kahlici i po 1sat da bi piskile ili kakale mislim to je malo pretjerano a 1god djetetova zivotauser posted image user posted image