cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Skokovi u razvoju

clock-img

11.06.2009, 20:35

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Da li primjećujete skokove u razvoju kod malo veće djece? Kod nas se demonstriraju vrlo jasno: jučer je za večeru pojeo osam palačinki s nutellom i zdjelicu malina (prvo šest i nakon šetnje još dvijeuser posted image ), a danas za ručak pet čufti i pire...user posted image user posted image Meni je bilo zlo nakon 4... Nakon takve faze obično ide malo u debljinu i kasnije u dužinu. Ne znam di mu to sve stane u mali trbuščićuser posted image user posted image

clock-img

11.06.2009, 20:38

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

Isuse to je malo previseuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

11.06.2009, 21:14

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: mirna

jučer je za večeru pojeo osam palačinki s nutellom i zdjelicu malina (prvo šest i nakon šetnje još dvijeuser posted image ), a danas za ručak pet čufti i pire...user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  Ajme meni pa gdje mu to stane? Stvarno je mali gladoš.user posted image

A kad vidim da moj sad smaže jogurt od 250g? Kad se s tatom udruži mogli bi bankrotirati, lakše ih je obući nego hraniti.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

11.06.2009, 23:09

clock-img

novamama

pencil-img

8532

mirna, dobar je taj skokuser posted image

neka, neka, dečki mogu pojest baš puno, ali im guzičica uvijek ostane majušnauser posted image

šalim se, naravno, ne valja da je previše....da je tako svaki dan mogla bi se zabrinuti, ali povremeno je ok, i baš to što si rekla - skok u razvojuuser posted image

neka skače, nekauser posted image

evo mu user posted image  za onih 5 ćuftiuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

12.06.2009, 01:00

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja necu uopce napisati koliko moj buco jede jer mi neugodno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

12.06.2009, 06:28

clock-img

koka

pencil-img

10266

ooo Vladek svaka čast user posted image ...pa primječujem da kad ima te skokove jer inače nema vremena jest, a kad lijepo jede i traži onda znam da raste user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

12.06.2009, 07:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.07.2009, 17:56

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

moji jedu dosta dobro imaju tri glavna obroka i među obroke( voce, vocni jogurt, puding, kolac...)

ima dana kada nece da jedu a ima i dana kada jedu i previse ali su uglavnom mle izjelice jedu sve sto se stavi pred njih i kolocinski koliko se stavi sve smazuuser posted image