cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Snovi...

clock-img

08.06.2008, 08:50

clock-img

mirna

pencil-img

8134

U zadnje vrijeme sanjam samo neke noćne more:

danas sam sanjala da sam glumila u nekom ratnom filmu (bila je i n. kidman). Vani smo ručali, pa je došla neka vojska i upucala polovico ljudi za stolom u glavu. ostali smo morali sjedeti za stolom i donesli su nam kuhano meso od poginulih. morali smo ga jesti da nas ne bi ubili. još sada mi je zlo u želucu...user posted image user posted image
Da li se netko kuži u tumačenje snova? Nemam pojma zašto sanjam ovakve stvari...

< Poruku je uredio mirna -- 8.6.2008 8:53:02 >

clock-img

08.06.2008, 09:02

clock-img

božica

pencil-img

8832

e mirnić mirnić nije ćudo što imaš takve snove-jer to je sve što se ćita po novinama a mi to podsvjesno oš neš negdje sebi spremimo u naše glave.neznam kaj da ti velim  jer i ja znam gluposti sanjati.
ja u zadnje vrijeme sanjam sebe i muža kako negdje tutmarimo i kak smo mladi bez obaveza.

clock-img

08.06.2008, 09:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.06.2008, 17:33

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Uh....snovi su ti brrrrrrr..... vjerojatno si gledala sinoć onaj grozni film " Okrutni momci" ili tako šta.....ja isto sanjam gluposti ako gledam gluposti pred spavanje....a najgore je što te loš oslećaj od snova drži veći dio dana, bar mene....

clock-img

08.06.2008, 17:42

clock-img

njanja

pencil-img

8766

Bok Mirna....ja sam jedno vrijeme bila opsjednuta sa snovima...često ih se sijećam, a sad sam u trudnoći imala svakakvih-npr da sam rodila na carski rez, da mi je puko vodenjak (to sam sanjala negdje u 30. tj)...I onda sam sama sebi objasnila da sanjam onoga čega se bojim, tj onoga na što ne mogu utjecati....i skolirala sam se i počela sam sanjati da mi se bebica jako smije.....
Kažu da su snovi naša podsvjest, naći ćeš odgovore u sebi.....samo se nemoj bojati svojih snova, bez obzira kakvi bili........