Vidim da je mnogo novih članica u nedoumici priključiti se ili ne u komentiranju, ispijanju kavica u bircu, čestitanju rođendana i sl.
Ovim putem želim dobrodošlicu svim novim i budućim forumašicama, pridužite nam se s vašim pitanjima i komentarima. Čula sam jednu pametnu i podjelit ću je s vama "NE postoji glupo pitanje!"
NE bojte se, ne ustručavajte, tipkajte i tražite kaj vas zanima.... svaki forum ima svog moderatora, ako trebate pomoć, obratite nam se... tu smo jedni za druge .. vjerujem da će vas i druge cure podržati i biti tu kad vam nešto treba...
Vaša fensi
ti si danas neuračunljiva/ neubrojiva (kaj ti je lakše za pročitati)
e idem si kapuchino napraviti mala spava- viki se igra pravi trenutak za
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009
Tako je. Jaja ruši sve granice - staro mlado, muško žensko, s iskustvom i bez...
Uvije se nađe bar netko tko zna odgovor na tvoje pitanje.
REBEKA 20.07.2012.
Dobro ti nama dosla.... piskaraj, pitaj i komentiraj, tu smo da izmenjujemo misljenja
Svi ste dobrodosli, ipak smo mi velika obitelj
Lady3 slicice smo odabrale same, nema nekog linka. mozes staviti neku vlastitu fotografiju ili potraziti nesto na googlu, pohraniti, pa onda smanjiti. npr. ako zelis bambi, utipkaj bambi na google...
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov
Vidim da je mnogo novih članica u nedoumici priključiti se ili ne u komentiranju, ispijanju kavica u bircu, čestitanju rođendana i sl.
Podsjetila si me na mene trudnicu....i ja sam vas mjesecima pratila, upoznavala, čitala, a bojala sam se uključiti-kao: šta će ro meni.....
A vidite me sad, ovisnica
-Tagore-