cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tko ih utjerava u red?

clock-img

28.07.2009, 09:37

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Jučer, nakon što je FJ razbio zub, razgovaramo doma i kažem je njemu "Jakove, već tako malen radiš ludorije i samo što ne visiš s plafona, pa tko će te dovesti u red kad porasteš?!?!"
A mali ko iz topa: "Pa tata!!" user posted image user posted image user posted image

I mm i ja smo prilično strogi i dosljedni u odgoju i vjerujem da ćemo oboje imati puno posla oko našeg nestaška. Kako je kod vas po tom pitanju?

FJ JE FRAJER

clock-img

28.07.2009, 09:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.07.2009, 09:45

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ja rijetko imam potrebe biti stroga, ali kada ja dreknem, sledi se i mrtvac user posted image  Mm i ja zajedno sudjelujemo u odgoju

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

28.07.2009, 09:50

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Ja sam više s Brunom,pa sam ja "glavna".A i kad je muž složimo se.Inače ja sam ona koja se dere da me cijeli kvart čuje osim Bruneuser posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

28.07.2009, 09:57

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: lilivana

ja sam ta koja je zločesta user posted image  al me i mm podržava, nema da jedan kaže "ne" a drugi "da"

tako je i kod nas, ja sam češće zločesta ...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

28.07.2009, 10:41

clock-img

božica

pencil-img

8832

ja sam ona koja se dere da me cijeli kvart čuje osim Brune
user posted image user posted image

kako kad
muž će prije popustiti nego ja
znaći..... ja sam babrogaaaaaaaaa

idem micat rit...

clock-img

28.07.2009, 12:09

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bojim se toga jako, jer već se sad mm i ja kosimo po pitanju odgojnih metoda. Na svu sreću Đurac još ne kuži, valjda ćemo se u skorije vrijeme uspjeti dogovoriti.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

28.07.2009, 14:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.07.2009, 15:20

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Ja sam s njima najviše pa sam ja dežurna,ali više se boje mog muža jer nije često s njima..Al ak ja kažem na nešto ne i on me tu podržava i obratno..I nema pregovora..tak je kak je..I to tako treba i mora biti..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

28.07.2009, 15:25

clock-img

inna

pencil-img

2441

za sada on nas tjera u reduser posted image , ali već vidim da će mm biti dežurni žandar

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

28.07.2009, 20:48

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ja sam glavna babarogauser posted image  ,ali budem ponosna kada na moj pogled zna reagirati pozitivno a ne kako si je on zamisliouser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

30.07.2009, 10:08

clock-img

koka

pencil-img

10266

Slažemo se u metodama odgoja samo što za sada on komandira i vodi nas, a ja se slažem da mm bude babaroga user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D