IZVORNA PORUKA: jagodicabobica
ljepo si to napisao...
malo sam se i salila kroz temu...
prije mog muza a i kada sam njega upoznala najbitnije mi je bilo da ima iskri...da pogledi kazu sve...a boja kose,visina i ostalo je bilo manje bitno.....
Jagodice... ne moras sada ti zbog cinika preokrenuti svoju prvotnu pricu. Ajde molim te reci, dakle da pogled zaiskri... ali, tip procelav, za glavu manji od tebe ... bi li i tada zaiskrilo?
Ovo mi je najbolje, normalno da je osoba najbitnija, kakav je netko covjek/ zena, no ako ima zadah iz usta, i na ocigled ne odrzava higijenu, da ima masnu kosu i perut u kosi, da mu skemba visi pri prvom susretu... koliko bi se vas zena okrenulo za takvim "zgodnjakom"? Ili eto, ove sve karakteristike mogu se dodati zeni, pa sa muskog stajalista bi i oni mogi sami sebi priznati da im je prvi dojam i te kako vazan, samim time i izgled.
Ja znam i ja priznam, da je meni izgled bio vazan, prvenstveno kod onog famoznog prvog susreta. A i moj muz mi je priznao da je i njemu igralo ulogu to sto: sam mu se nasmijala i da je ugledao moje zdrave zube, da sam visoka kao i on, i da mi je kosa smedja... dakle, ne bi me niti pogledao bio da sam ja tada bila mala, plavusa sa pozutjelim zubima?!