Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Tikica Mariachi zaba Candy Ma ima ih još, ne mogu se sada sjetiti
06.04.2009, 12:13
mamika
1667
1. Tikica 2. Mariachi 3. Kika25 4. Mariola 5. Marta j 6. Koka 7. Fiona 8. novamama 9. Zaba 10.Candy itd...........itd........ma sve su mi super i molim da se ne ljute one koje nisam stavila na ovaj popis
Evo sad vidim i tvoj i od Zvonki....i guba su...ma ne mogu sve poloviti koliko nas ima
06.04.2009, 12:30
Anoniman
aaahahaha, sad tek kužim temu!
Pa, svaki mi je lijep na svoj način, samo je Tikičin nekak najposebniji! Mislim da "ofce" trebaju bit na prvom mjestu u cijeloj priči! svi ostali dijele drugo mjesto trećeg-nema
06.04.2009, 14:24
Candy
9948
Tikica
Mariachi
Zaba
Novamama
Koka
Piggy
Fiona
Njanja
Kika
mamika....
Ma svi su posebni na svoj način !
06.04.2009, 16:20
Cybermama
239
meni su super ovi vaši animirani a di da ja to nađem tikicin je zakon a svi su mi lipi ili slatki na svoj način,nisam još vidila ni jedan,a da mi se ne sviđa
06.04.2009, 16:30
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.04.2009, 20:40
novamama
8532
sve ste fino diplomatski pokrile naša diplomacija bi puno dobila da vas ima u redovima
šalim se malo, naravno...
nego, svi smo složni da su ovčice koje se natežu najbolje, a u diplomatskom duhu objavljujem da svi mi ostali dijelimo drugo mjesto
btw, cvrčak, tebi ide posebna nagrada jer si prepoznala najbolji nemoj nikom reć' :
07.04.2009, 11:37
božica
8832
stvarno imate super avatare ali uvijek i njaviše me nasmiju od tikice ovčice ševilice
novama mama tvoj me isto nasmije mladi mjesečar candy candy koja se šulja ko tigrica koka uvijek nekaj veselo mariachi mariachi cilulililuuuuuuuuu zvonki onako sve nježno mamika miško mali lee ima lijepi/nježni avatar stvarno vas je puno ali evo nabrojala sam ove koje sam vidjela SADA