cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tragedija

clock-img

14.12.2012, 23:44

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

http://www.vecernji.hr/vijesti/ryan-lanza-upao-majci-ucionicu-smaknuo-nju-ucenike-clanak-487278

Ovo sam veceras procitala na internetu. Strava i uzas u SAD-u. Ova tragedija premasuje svijest i razum. Sve ove gluposti oko Zdravstvenog odgoja u skolama nakon ove vijesti izgledaju mi kao idiotarija prve vrste. Neka bude zdravstveni odgoj, kazem ja, neka odgoji makar skola ako nece neki roditelji, djecu da postanu odrasli koji nisu ispunjeni mrznjom i netrpeljivoscu prema drugima. Da li je majka ovog ubojice napravila ikakav propust, cisto sumnjam, jer je eto i nju ubio zajedno sa djecicom. Drustvo u cijelosti je ispunjeno nepodnosljivoscu. Kako u SAD-u tako i ovdje u Hrvatskoj. Nacin na koji se svi coporativno castimo je besmislen.

clock-img

16.12.2012, 09:03

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Majka je navodno imala cijeli arsenal oruzja doma.. user posted image

prestrasno, ne mogu ni komentirati.

clock-img

16.12.2012, 09:25

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

žao mi je te djece i njihovih roditelja ali činjenica je da oni tamo mogu kupiti oružje lakše nego išta i dok god je tako ništa me ne čudi.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

17.12.2012, 00:34

clock-img

Kazimira

pencil-img

1376

užas......nemam riječi.....user posted image user posted image

preporučam film, ako netko nije gledao 'We Need to Talk About Kevin'........ zašto?????

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

clock-img

23.12.2012, 15:57

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

evo ja pogledala film,koji je kazimira preporučila..uh,,baš je za razmisliti..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."