cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tužna priča

clock-img

19.01.2011, 10:08

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Svaki dan pratimo hrvatske vijesti i danas smo opet u šoku:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/marijan-primorac-2004-godine-sanaderu-kupio-bmw-vrijedan-42-milijuna-kuna/533764.aspx

Već smo milijun puta rekli da ćemo prestati čitati...user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2011, 10:11

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma meni se sve to vec gadi,isto kazem da necu vise citati al uvik procitam.....user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

19.01.2011, 10:13

clock-img

njanja

pencil-img

8766

u ovoj priči je jedino TUŽNO to što nam je sve to postalo NORMALNO...
svaki dan minimalno 1 takav članak i oguglaš na sve to...Da smo pravi, digli bi se na noge, ali mi smo narod koji je naviknut da nas netko tlači i potkopava stoljećima...Ako su mogli turci i mlečani imađari, pa što ne bi i hrvati s vrha???

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

19.01.2011, 10:19

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Mislim da naslov teme nije dobar. ČESTA priča bi bilo možda prikladije. user posted image Nažalost ova vlast je i došla zahvaljući većini našeg naroda koja ih je i izglasala.user posted image

clock-img

19.01.2011, 10:24

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Ma meni je tužna, pogotovo to da čak ni šefu države pravda nije važna... Pretužna, ako se sjetim roditelja tih curica, koji su pročitali ovu istu vijest.

clock-img

19.01.2011, 10:26

clock-img

mirna

pencil-img

8134

njanja ista stvar je sa susjedima, i ovdje nitko nista, sva sreca da  su nasi lopovi malo pristojniji...user posted image

clock-img

19.01.2011, 10:49

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

toga ima svugdje i svakako ih treba samo otkrivati i micati...jedino sto ova kosorica dobro radi je upravo to OTKRIVANJE LOPOVA...i zato joj svaka cast....to jedino dobro radi...

clock-img

19.01.2011, 11:03

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Da a par stranica dalje je članak o Velikogoričkim četvorkama koje su napunile 2 godine, mama uskoro mora u na posao djeca u vrtić,a kaj je najapsurdnije od svega oni nisu ostvarili pravo na dječji doplatak. Pao mi je mrak na oči, stvarno je to sve jadnije i tužnije svaki dan u kakvoj mi to državi živimo i hoće li se ikada promijeniti svijest ljudi.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

19.01.2011, 11:31

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Ma nemam ni komentara na to niti želim čitati cijeli članak jer mi tlak skoči na 800!!! user posted image   

clock-img

19.01.2011, 20:52

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

a gamad kak se drukčije mogu i nazvat takvi ljudi,joj odvratno