cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Vešmašina šteka

clock-img

21.05.2009, 07:46

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Mi imamo problema s novijom vešmašinom (stara 2g) Candy Grand 6kg. Neće nam kupiti prašak iz ladice tako da svaki put moramo zaliti malo vode u ladicu da prođe prašak. Koma. Tako sam jučer zaboravila provjeriti da li je primila prašak i sjetila se tek nakon 20 min pogledati a ono imala kaj vidit pa nije ni malo praška uzela dakle radila je 20 min neznam kaj.
Pitam se imate li vi problema s tim isto kao i ja?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

21.05.2009, 07:49

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

mozda ti uzme premalo vode

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

21.05.2009, 07:55

clock-img

Puli

pencil-img

12860

probaj pojačati dotok vode

i oprati kutijicu za detergent

možda se kakva kuglica praška sljepila i ne da vodi proći

kad se prašak zalijepi bude ko cement možeš zidat cigle koliko je čvrstuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

21.05.2009, 07:56

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Pa nemam pojma. Budem morala pitati u servisu kak mi se čini. Ti nemaš takvih problema s vešmašinom

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

21.05.2009, 07:57

clock-img

Puli

pencil-img

12860

nemam user posted image

sveki mi ostavila u nasljeđe candy mašinu
i za sada ju još nije uklelauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

21.05.2009, 07:58

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Probat ću oprati ladicu. Nisam ju oprala neko vrijeme sad već . E da me čuje odred za čistoću user posted image . Ali gle pitanje je sad nakon koliko pranja ju treba prati jer meni stalno šteka i ne pobere taj prašak do kraja. To je znači uobičajeno ili

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

21.05.2009, 07:58

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

ja sam kupila novu za 6 000kn i ak krepa dici cu im servis u zrak,jedino mi omeksivac se zgrusa povremenouser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

21.05.2009, 08:11

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Eto vidiš. I mi smo ovu skupo platili. Pa sad mi se čini kao da su one prije vešmašine bile kvalitetnije nego ova nova proizvodnja. Još moja radi i buku kao da avion polijeće.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

21.05.2009, 08:18

clock-img

dominik

pencil-img

7965

da imamo...svakih par mj moram odserafiti dovod vode i ocistiti mrezicu jer zbog nakupljenog pjeska-kamenca ne uzima dovoljno vode a i tu posudicu izvucem van pa ju operem ...

clock-img

21.05.2009, 08:50

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Imam mašinku 8 godina staru, najeftiniji model tada. Vergla kao luda, pere šarafe bar jednom tjedno i neće da krepa.user posted image  Selila se 5 puta, promjenila 3 županije, godinu dana besposleno stajala i neda se.
Najveći kvar koji je imala je čarapa u odvodu.

Samo luda mama...

clock-img

21.05.2009, 09:32

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

I moja Gorenje stara 4 godine curka polako....a moja mama ima Gorenje masinu staru 30 godina i jos radi....eto, danas sve rade kao potrosnu robu sa garancijom od max 3 godine user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

21.05.2009, 09:44

clock-img

curice

pencil-img

10443

Prekjučer mi majstor popravio kvar na mašini za robu-gorenje stara 6 godina,isto tako nije primala vodu,a sve drugo je normalno radila.Nekakav mali dio je puknuo i to je razlog zašto ne može normalno primati vodu.Kvar otklonio za pet minuta i naplatio 340 kn.user posted image  A jutros mi je crknuo mikseruser posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 09:51

clock-img

dominik

pencil-img

7965

meni bio majstor za gorenje masinu 7 dana nakon kaj smo ju kupili...naime masina je skakala po kupaoni...on mi je pritvorio vodu...masina nije htjela raditiuser posted image pa ja odvrula do ibera i radila je normalno a sto se skakanja tice veli on da ju moram natrpati jer kad je polupraza normalno je da skace...kako da nadjem 6 kg dorine robe koju posebo peremuser posted image sad ju pustim neka skace bmk

clock-img

21.05.2009, 09:55

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

user posted image user posted image user posted image user posted image ja imam staaaru veeš mašinu od Gorenja ,radi ko urica već 12 godina i sve je super..Radi ko švicarski satić...user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

21.05.2009, 09:56

clock-img

ornela.nely

pencil-img

261

moja mater ima gorenje mašinu staru više od 20god.i neda kupit novu jer zuji ko muha.a moja mašina je stara godinu dana i toliko skače i lupa da nekad samo čekam kad će mi susjedi počet galamit. user posted image

clock-img

21.05.2009, 09:58

clock-img

ornela.nely

pencil-img

261

mojoj rodici je takva mašina skakala i zaglavila vrata od kupaonice.to je bila komedija....user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:09

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Mi kad smo kupili mašinu namjestili smo nogice i ona ne skače, ali je jako zeznuto namjestiti i jako zavisi o tome kaoliko vam je pod ravan. Meni se inače stalno nakuplja paršak ispod posude tako da je često moram vaditi van i prati. Imam neku od Whirpoola i nije nešto.

H 07 E 09

clock-img

21.05.2009, 10:12

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

moja pametna dragica kako ju ja zovem od milja odmah digne buku ako nekaj nije po volji...Lg 7kg stara godinu dana!...možda ti je kamenac zaštekao nešto u sistemu...pretpostavljam da je puna elektronike...moja samo izbaci šifru i ja znam...ako nema vode, ako ima premalo vode, ako su vrata otvorena, ako je zaštopana...pa možda je i tebi tako nešto samo kaj ti ne zna reči!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

21.05.2009, 10:43

clock-img

lueman

pencil-img

2780

ako vam veš-mašina skakućeuser posted image probajte ispod nje stavit podložak od gume, mi kupili u baumaxu, i sad ona lijepo "sijedi"na toj gumi i ne mrda čak i kad pere samo jedne hlače, inače prima 10 kg od whirpoola je i ne bih ju mjenjala.sad mi je crkel usisavačuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

21.05.2009, 14:20

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ja prašak više uopće ne stavljam u tu ladicu nego direktno na veš u bubanj.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

21.05.2009, 14:48

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

mojoj svekrvi je prije 2 mjeseca krepala mašina koja je bila stara 20 godina i krpana na sve moguće strane i žena si je ubrijala u glavu da hoće istu takvu ali novu naravno...sve je živo obišla i naravno nije takvu našla..pritome jedva smo ju ubjedili da se takve mašine već godinama ne proizvode...onda je mene naguzila da joj ja odaberem mašinu koju će kupiti, pouser posted image  sam....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."