Da li ste ikada potražili savjet kod vidovnjaka, da li vam je itko prorokovao budućnost i da li su se predviđanja realizirala?
Meni je jednom jedna starica prorokovala iz tarot karata: vidjela je ljubavnika i putovanja.. to se je sve ustvarilo..
Grozno iskustvo je imala moja susjeda kojoj je stara ciganka iz karata predvidjela dva križa u susjedstvu.. za mjesec dana se je to ustvarilo...
Mama mi se bavi vidovnjaštvom i kartama.Jednom mi je rekla da se pazim šta radim i stvarno se dogodilo kaj mi je rekla( iako sam ja mahala rukom i govorila da su to gluposti).Od onda ništa ne želim znati, mislim da sami stvaramo svoje puteve a kojim čemo ići sami biramo.
ja sam puno o tome čitala i kao mala sam imala razgovor sa jednom bakom od moje frendice koja nam je čitala iz tarot karata...rekla mi je stvari koje su mi tek danas sjele i sve se do sada obistinilo! Čekam nastavak jel ima još!!!
Da se može protumačiti na drugi način može jer ja kao vjernik ne bi trebala vjerovati u sudbinu...ipak, mislim da se sve događa sa razlogom i da ima tu nešto!!!!
Meni čak i numerološki broj rođenja odgovara po više knjiga i tumačenja u 90% što se tiče mojeg karaktera da sam se u jednom trenutku malo naježila! Opet možda slučajnost a možda i nije...tko bi ga znao!!!
lelo dobro kažeš....što manje znaš to bolje!!!
Ja nisam shvačala ozbiljno ovu babu jer sam bila klinka ali sam se nedavno popiknula na još jednu situaciju u životu koju mi je rekla... sada bi mi bilo draže da ne znam ništa jer se ni ne bi zamarala sa tim...
treba živjeti iz dana u dan punim plučima a ne razbijati glavu kaj bu se desilo !!!
NIKAD, ALI NIKAD to ne bi tražila, iz 2 razloga:
1. strah bi me bilo što ću čuti
2. koliko god neke stvari želim znati, neizvjesnost je ono što me tjera dalje, dalje, dalje......
NEMA ŠANSE
-Tagore-