Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Moj sin od kada je u vrtiču bio je 3 puta bolestan....nadam se da če biti sljedeče godine bolje.
Stariji sin nijedan put nije bio bolestan dok je bio u vrtiču....
A kako je kod vas?
25.10.2007, 14:12
duba
59
Prve godine kada je došao u vrtić bio je tjedan dana i odmah bolestan.To se ponavljalo jako dugo tjedan doma po dva u vrtiću.Bili smo svi već ludi od bolovanja i antibiotika.To je prestalo nakon što smo kupili sve moguče sirupe i med za jačanje imuniteta.Ovo mu je 3 godina vrtića i od kad je počela škola on nije bio bolestan.
31.10.2007, 07:50
bigmamma
5
IZVORNA PORUKA: duba
Prve godine kada je došao u vrtić bio je tjedan dana i odmah bolestan.To se ponavljalo jako dugo tjedan doma po dva u vrtiću.Bili smo svi već ludi od bolovanja i antibiotika.To je prestalo nakon što smo kupili sve moguče sirupe i med za jačanje imuniteta.Ovo mu je 3 godina vrtića i od kad je počela škola on nije bio bolestan.
Je i ja sam danas od 4 ujutro čuvala i "nunala" svoju malu razmaženku jer je kašljala ko parna lokomotiva. Nikad ni prehlađena nije bila a od početka 9.mj.kad je krenula u vrtić više je bolesna nego zdrava..Valjda bude i to prošlo dok pokupi sve kaj se pokupit da.
10.07.2008, 14:09
Tweety
23
Domi smrca od kada je prosle godine krenio u vrtic, mislim to je normalno i bitno da nema temperaturu. Jednostavno mora stjeci imunitet. I nadam se da ce onda napokon prestati curiti taj mali nosek!
10.07.2008, 14:12
koka
10266
Slažem se s Tweety, moj Roko je svaki mjesec bio doma po par dana, al jednostavno mora steći imunitet.
17.07.2008, 21:56
božica
8832
Ma i ja isto mislim ćim oni svladaju ispuhati iz nosa kako treba da će manje biti bolesni-
Jer kod naše Viki se sve iz nosa cijedi u grlo-tako u krug-pa još nezna da treba pljunuti onaj odvratni šlajm-pa ga vrati nazad u grlo ----- non stop kada je bolesna vodim sa njom borbu i govorim joj- PLJUNI TO-PLJUNI TAJ ŠLAJM-al ne ona ga vrati nazad