cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Zašto je lijepo biti mama

clock-img

11.06.2013, 09:43

clock-img

Ella27

pencil-img

100

Od kad ste postale mama, što je ono što vam je najljepše, ili zbog čega svakako vrijedi da postanete mama?
Meni je najljepše, kad se ujutro probudimo a on odma do mene, zagrli me sa tim svojim ručima, osmijeh na tom lijepo ličeku i umjesto da mi da pusu, on me ugrize za nos user posted image , kad zove mam mam mam mam i ja ga uzmeme, i kao hvala dobijem opet taj prekrasan osmijeh i čapi me oko vrata jako jako........... user posted image

mamina ljubav 15.07.2012.

clock-img

11.06.2013, 10:05

clock-img

evanoi

pencil-img

911

rukice kojima me hvata, šamara i mazi, istražuje. i osmijeh kad se nasmije od srca da će puknuti pa onda glavicu ko fol onak sramežljive spusti... riknemo od smijeha!

clock-img

11.06.2013, 13:30

clock-img

Ella27

pencil-img

100

zvuči jaako poznato, predivan je to osjećaj user posted image

mamina ljubav 15.07.2012.

clock-img

12.06.2013, 23:10

clock-img

Gyor

pencil-img

14

Jer nema sretnije osobe nego dok te dijete zagrli i stisne se k tebi da ga čuvaš maziš i paziš od svega i svih..............e onda mi je srce prepuno ljubavi...........