cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Zaželjeh se RR

clock-img

07.07.2011, 15:17

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

Pozdrav svima koliko vas ima. Evo mene među vama, ne mogu ja bez rr ma koliko se trudila.
Kome drago zbog mene user posted image   , kome nije user posted image ( niste ni vi meni drage i kvit smo)

Šta ima kod mene? Ništa posebno.
Zdravi smo svi, živi smo (za to se borimo rukama i nogama), nisam još diplomirala, zbog svoje a zatim Mihine bolesti propustila nam nažalost sve ljetne rokove, teško mi je zbog toga, al što ću tako je moralo biti. Tajo nam još uvijek dolazi samo vikendom kući (umjesto plače dobiva bonove za hranu user posted image , ajde bar gladni nismo) Miha ga obožava, imaju neke svoje rituale i igre u koje se mama ne miješa user posted image nego to vrijeme koristi za sebe user posted image
A Miheala? Joj evo navršila je 18 mj, prohodala nam prije točno 2 mj, sad je nezaustavljiva, priča naveliko, pjeva, pleše, jede sama, sve dijelove tijela zna, zna di su male sise user posted image (kod mame u majici user posted image ) urnebesno nas nasmijava i zabavlja, svi je obožavaju a i ona sve voli, nikada ne plače i najrađe se igra s drugom djecom, dijeli sve svoje i jako al jako je sretna kada je odvedemo u parkić (10 m nam od kuće pa je vodimo stalno) Prava je maherica, obožava knjige i slikovnice, učlanili smo je u knjižnicu pa joj posuđujemo knjigice, sama si bira koje želi. Obožava gledati spot Stotinama godina od aka (Jacquesa), vodili smo je nedavno u os na koncert kad je bio onaj dječji festival, ne moram vam reči koliko je bila oduševljena, stalno i po cijele dane traži taj spot da gleda jer u njemu ima beba, i samo viče ''bebu, daj bebu, gleda'', kad joj to pustimo mir je satima. Najsmiješnija mi je kad meni nešto ispadne a ona onako ozbiljna ''lupat, ne ne lupat'', popišat se od smijeha user posted image ...ma smiješnica je, prava mala damica, ima 12 kg i 81,5 cm, raste po cm mjesečno od prvog rođendana

Uglavno o njoj mogu danima, al neću vas zatrpati, ima toga još, jako smo sretni s njom, zagrljeni znamo stajati iznad njenog krevetića i diviti se našoj uspavanoj ljepotici, znamo da bi ona bila najsretnija da ima bacu ili keku ali to trenutno ne možemo

Ne bih htjela da pomislite kako sam odje došla kukati ili što drugo,ovo je samo realna situacija u kojoj jesmo, unatoč kojoj mi smo sretna obitelj, kad smo zajedno, vratila sam se da se družimo, da ubijam vrijeme dok sam sama i Mimi pajki, evo budila se i zove me dođi.

Gibam...
Ostajte mi dobro user posted image

clock-img

07.07.2011, 15:21

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

welcome back user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

07.07.2011, 15:23

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

neka si se ti nama vratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubac Mihi user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

07.07.2011, 15:31

clock-img

JASNA33

pencil-img

1164

user posted image user posted image user posted image dobro nam došla natraguser posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

clock-img

07.07.2011, 15:52

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

dobro došla nazaduser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

07.07.2011, 16:10

clock-img

cuba

pencil-img

21489

I pitali smo se gdje si namuser posted image
Dobro nam došla natrag, ljubac šaljem Mihi :-***user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

07.07.2011, 19:33

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

dobro dosla ..kad cemo na drugo ici da nam cure nebudu sameuser posted image user posted image
kod mene je isto ono dok se situacija nesredi ,pa cemo bracu ili seku ako Bog dauser posted image pa cek a disi opce bila ,da te nije vak dugo bilo..user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

07.07.2011, 20:00

clock-img

pticica

pencil-img

3622

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

clock-img

07.07.2011, 21:06

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: pticica

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

08.07.2011, 07:46

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: ELISABETH

neka si se ti nama vratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubac Mihi user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

08.07.2011, 08:15

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Dobrodošla natrag!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

08.07.2011, 10:11

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Dobro se vratila nazaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

08.07.2011, 10:48

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Dobro se vratila nazaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

08.07.2011, 12:07

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Dobrodošla natrag.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

08.07.2011, 23:08

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

dobro dooooooslaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

09.07.2011, 14:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: ELISABETH

user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.07.2011, 14:10

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro nam dosla nazad...