writing-img

Zamijenska baka ili djed

clock-img

20.01.2009, 21:53

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Kada smo zivjeli u njemackoj puno se pricalo o tome: leihopa, leihoma... To mi se cini tako super ideja: stariji ljudi koji nemaju djece mozejo biti zamijenski djed ili baka djeci koja nema starih roditelja. ne znam tocno kako to funkcionira, ali sigurno je dobro i za stare ljudi i za djecu..

bas mi je zao sto ovdje takvo nesto ne postoji...

ja sam imala nesto slicno kad sam bila mala: stari roditelji su mi umrli, ali zivjeli smo skupa sa starijom zenom koja nije imala djece. Bila mi je kao prava baka...user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:55

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Da, zvuci bas interesantno. I u te ljude bi vjerojatno imala vise povjerenja nego u neke studentice koje se nude za cuvati klince ili mladje zene.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

20.01.2009, 21:56

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da, zvuci bas interesantno. I u te ljude bi vjerojatno imala vise povjerenja nego u neke studentice koje se nude za cuvati klince ili mladje zene.

Potpisujem!

Samo luda mama...

clock-img

20.01.2009, 22:00

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Slažem se sa svim gore navedenim.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

20.01.2009, 22:02

clock-img

mirna

pencil-img

8134

to u biti nije cuvanje, nego povremeno druzenje.. mislim da djeca imaju neki poseban odnos sa starijim ljudima.. 

clock-img

20.01.2009, 22:04

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja mislim da se stariji ljudi mentalno vrate u fazu djetinjstva. Znate onu - kad starci polude. Pa sto su stariji, to se ponasaju kao mala djeca. Mozda je u tome caka user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

21.01.2009, 18:49

clock-img

svegra

pencil-img

404

moji bratić i sestrična imaju takve baku i djeda.oni su ih ponekad pričuvali kad su bili mali i za njih su ostali teta i striko.uvijek prisustvuju svim važnijim događajima u njihovom životu i sad se posjećuju iako su oni odrasle osobe  a teta i striko jako stari.mislim da je to jako lijepo

Zadnji članci

article-img