cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Zatvor-Remetinac

clock-img

27.11.2008, 23:09

clock-img

piggy

pencil-img

6299

jeste li ikada bile u zatvoru?
(nekome u posjeti ili na izdržavanju kazne)

ja sam bila u posjeti i nije mi se baš svidjelo.
uvijek sam se zezala da kad nebum htjela platiti kaznu da ću se ići odmoriti malo u zatvor,al kad sam ono vidjela i još k tome svašta čula promjenila sam priču i ipak ću rađe platiti kaznu nego otići u zatvor.
moja frendica je zbog neplaćene kazne ZET-u išla u zatvor,tamo prespavala i ujutro su je pustili.
morala se skinuti do gola,otuširati,sve stvari su joj oduzete i zapisane i još puno puno toga.
strašno.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

28.11.2008, 08:31

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

nisam,i nadam se da necu ni u posjeti biti nikome.jezim se od zatvora,cak mi se strasno gade i ne volim ni na tv gledati.

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

clock-img

28.11.2008, 13:59

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

nisam i nadam se da niti nikad neču

clock-img

28.11.2008, 22:32

clock-img

božica

pencil-img

8832

morala se skinuti do gola,otuširati,sve stvari su joj oduzete i zapisane i još puno puno toga.
strašno.

pre pre strašnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam  bilauser posted image u remetincu ................a nisam bila ni u jednomuser posted image

idem micat rit...