pošalji joj inspekciju..................kod nas u školi to uredno rade, reci da nisi zadovoljna kako učiteljica radi i da smatraš da njezine pedagoške mjere tipa prijetnje ukorom nisu uredu jer zastrašuje djecu bez potrebe, te da ne tražiš poseban tretman za djete već da se nastavnica bolje pripremi, jer ona po zakonu ako ima napredno djete u razredu treba pripremiti program i za njega , i nema buniš se ili tako nešto to joj je u opisu posla........
već smo mislili tako, bila joj je cjeli prvi razred ravnateljica dolazila na sat i od nje tražila program za njega, i kao uvela je taj dodatni sat kad radi s njim, zato ga je ona sama htjela (učiteljica) maknuti iz razreda da ne mora još i to. Vidjet ćemo sad kako će biti nakon onog juče pa čemo ići dalje jer ovako nema smisla.
jer pazi moja necakinja zbog jednog malog zivog u razredu dobiva slabe ocjene jer ju mali maltra pod ispitima...ali opet profesori su ti koji trebaju uvesti reda u svoj razred
sve to stoji ali kod nas je drukčije on voli pomoći drugima i to joj pokaže, jer imaju curicu s posebnim potrebama kojoj on mora pomagati...
On je stvarno dobro i nježno djete i ja gledam na to kakav si ti prema njemu tako ti i on vrati... pa djete je k vragu