cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

goli ili ne..

clock-img

07.02.2009, 22:37

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Evo zanima me kad se kupate ili tuširate dali vam smeta da vas dijete vidi gole..?Ili se odmah pokrivate?Ja se ne skrivam,smatram da je normalno da me vidie golu i nije mi neugodno.Tako joj dajem do znanja da ljudsko tijelo nije nešto čega se treba sramiti i da je to lijepo..user posted image Znamo se zajedno i kupati i pri tom učimo o tijelu(ispituje me za dlačiceuser posted image user posted image ,sise)i meni nije neugodno joj odgovoriti..dapače još je potičem u tome..Mom mužu je malo neugodno pa se ne može opustiti..a vidim da je i njoj pred njim kad ga slučajno vidi kako se tušira..Možda je i razlog i u tome što nije često kod kuće pa nije stvorio tu naviku kao ja..Al se trudi..user posted image Kako je kod vas?

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

07.02.2009, 22:40

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Zasad se još ne tuširam, ali kad idem u WC ona odamh ide zamnom. Mm je neugodno on joj ne dopušta.

H 07 E 09

clock-img

07.02.2009, 22:41

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

To sam se baš i ja pitala.Bruno zna ponekad biti samnom u kupaoni dok se tuširam,ali ništa ne pita.Jedino sam skužila da se zna saginjati i gledati mi one dole dlakeuser posted image
Mislim da nije to ništa loše.Naravno kad poraste neće biti samnom dok se tuširam,a sad je još mali.user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

07.02.2009, 22:42

clock-img

anne

pencil-img

8091

Baš sam ovu temu mislila otvoriti.user posted image
Kako ostajem sama s njima na dulje periode idu svuda samnom i u kupaonu i u WC. Ako je MM doma imam privatnost.
MM to ne voi i ne pušta da ga vide. Možda ne bi ni ja da ne moram, ali ovako se ne zamaram s tim.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

08.02.2009, 07:27

clock-img

božica

pencil-img

8832

ah ne smeta mi
dapače imam pomoć u kupaoni te mi ručnik doda
te mi doda šampon
jućer mi je kosu pomogla oprati

al muže se srami sramežljivac jedanuser posted image

idem micat rit...

clock-img

08.02.2009, 08:31

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

ja nastojim ipak da me ne vidi golu,nesto mi je to beze,medjutim,kad sam u gacama,fora mu je/malcu/da trci za mnom i lupa me po guzi,to ga zasmijava do suza.hahaahahha.p.s.mozda je to vidio od muza pa eto kopira.hahahahaha

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

clock-img

08.02.2009, 08:42

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

zasad ne smeta ni meni niti mm-u...
...neki dan u kabini isprobavm hlače i FJ sa mnom unitra, pa pokaže na mene i pita "Mama, jel ti ovo pišauser posted image ?", pa isto tako za guzice i noge...onda sam mu sve objasnila i nije više ispitivao.

FJ JE FRAJER

clock-img

08.02.2009, 09:58

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ja se od dominika ne skrivam, jer nekako mi je draze da odraste uz sve kao pod normalno nego da se sa nekih 7 godina na plazi sokira ak vidi cice i pice i guzice....

clock-img

08.02.2009, 10:11

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

patrik mi je vec veliki pa sam izade,a mali mi je premali da bi mogao zamnom

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

08.02.2009, 10:18

clock-img

Laila

pencil-img

94

Sin mi je jos premalen da bi bilo sto ispitivao, jos ne pricauser posted image user posted image user posted image
Kcerkica me stalno ispituje za trbuh i bebicu, inace joj druge stvari nisu interesantne, pa cak ni tetovaza koju vidi samo kad sam gola.

MM nebi ih ni u ludilu pustio u kupaonu dok se tusira.
Valjda muski drugacije gledaju na to.

Rafaela- Mihael- Gabrijel* mamini mali andjeli

clock-img

08.02.2009, 10:22

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

I mi smo imali tu fazu kad joj je bilo interesntno ići s nama u kupaonu kad smo se tuširali.
Nismo ništa skrivali, sve smo joj odgovorili što ju je interesiralo.
Sad je to prošlo.

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

08.02.2009, 14:49

clock-img

larky

pencil-img

172

I ja sam prosla tu fazu stalnog boravka u wc, a sad ponekad uleti, ali zato sto mora u wc. Nije ni meni ni bivsem mm bilo neugodno kad je ulazila ( njemu  malo ) dok smo se tusirali. Sve je to bar meni normalno i mislim da tako uce razlike izmedju spolova. Bila je situacija kad je bila neke 3,5 god i kad je vidila bratica kako piski koji je imao 2 god.  Gledala je i rekla takvog isto ima i moj tatauser posted image  user posted image  user posted image , na sto joj je strina odgovorila da sigurno nije tako mali user posted image Mislim da je definitivno shvatila razliku musko-zenskog izgleda user posted image

clock-img

08.02.2009, 19:46

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Moja je još mala, al zna s tatom upast u WC dok se tuširam.
Ne mislim se skrivat od nje, nek se privikava i pita šta ju god zanima.
MM je malo sramežljiviji po tom pitanju. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

08.02.2009, 22:52

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

izgleda da su naši muškići srameći...user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

08.02.2009, 23:37

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

moja bu mogla zamnom kam hoće...dosta govori činjenica kaj sam nudista...ak se ne skrivam pred drugima kaj se bum pred vlastitim djetetom!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."