cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-(

clock-img

15.09.2009, 10:44

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

neznam jel ovom ovdje mjesto ako nije neka netko premjesti

sad nedavno kad sam bila u svatovima preku puta nas sjeo bracni par s dvoje djece ok 6 i4-5god nebi bilo cudeno da nisu smrdili po drogi tj. travi i se nisu napiliuser posted image
ta majka je govorila takve prostote i grozote da je to bilo ogavno za slusati, cak je napala od mm-a sestu ka zavodi njenog muza i da to prestane raditi da se se okrene pavi tj. svome bratu i da njemu pokazuje sise da ih nosi dalje od njenog muza.
u svatovima je bio i dida te djece tata od te nadrogirane mame koji je pazio na dejcu jer oni nisu u satnju bili paziti na sebe
jos ju je tata i opmenuona ostavi rakiju da pije soka a ona namjerno uzela bokalcic gdje je bila rakija i sve popila otprilike 2-2,5dcl
na kraju je dida odveo djecu kuci a oni se ostai brukati

meni je bilo jako zao te djecice jer su predivni htjela sam ih uzeti i odvesi sebi kuciuser posted image

clock-img

15.09.2009, 10:47

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

boze sveti to je strasno,ja jednostavno iz dana u dan neznam sto bi rekla na takve situacije,ma kakvi su to ljudi nije mi jasnouser posted image jadna djecica

clock-img

15.09.2009, 11:03

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

Ma strašno, nažalost toga ima sve više i više....
Ne znam uopče šta bi napisala jer me takve stvari bacaju u bed pa ne želim o tome ni razmišljati...

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

15.09.2009, 14:05

clock-img

elle1

pencil-img

1378

a Boze sacuvaj koji su to kreteni od roditelja...zao mi te jadne djece...Boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2009, 17:41

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

a koji kreteniuser posted image
a eto, mi koje hoćemo djecu i mučimo se da ih dobijemo, nama ne ide, a ovakvi ih imaju.
nemam komentara

clock-img

15.09.2009, 19:43

clock-img

Viky

pencil-img

2283

ajme meni...kad se samo sjetim svih prekrasnih žena koje čekaju svoje zlato...
takve stvari me bacaju u očaj...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

15.09.2009, 22:36

clock-img

angelica

pencil-img

261

odvaratno.
Na žalost često se dogodi da ljudi imaju ono što ne zaslužuju, a oni koji zaslužuju ne mogu

clock-img

15.09.2009, 22:37

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ima nažalost takvih obitelji mnogo. I ja uvijek isto pomislim...Da dječicu zaštitim i ukradem

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

15.09.2009, 22:39

clock-img

inna

pencil-img

2441

tužno, jako tužnouser posted image

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

15.09.2009, 22:42

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

odvratni ljudi zanima me gdje je tu socijalna sluzbauser posted image

da stvar bude gora djeca su znala biti po 3 dana da nejedu jer su roditelji nadrogirani i kad su u tom stanju djeca im smetaju pa ih tukuuser posted image
taj tata je hrv. banitelj koji ima mirovinu koju potrosi na drogu umjesto na svoje male preslatke anđeleuser posted image