cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

jel vas strah

clock-img

27.01.2009, 18:52

clock-img

mamice

pencil-img

2424

bok cure vec netko vrijeme razmisljam i nikako se nemogu osloboditi toga. naime jel vas strah da necete dobiti neku bolest i kad ste najpotrebnije dijeci necete se mogu brinutu za njih ili nedao bog urijeti. razmisljala sam da moje 3 frendice ostale su bez mama u osnovnoj ili srednjoj skoli. jedna je umrla od raka dojki a druge dvije od raka materniceuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

27.01.2009, 18:56

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ne, uopce ne razmisljam o tome. Pruzam im maksimum sebe dok sam tu i dok sam zdrava, a na bolest i nesrece ne mogu utjecati pa nema smisla da se time zamaram.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

27.01.2009, 19:02

clock-img

anne

pencil-img

8091

Ja rijetko razmišljam o prometnoj nesreći. U tom slučaju bi voljela da svi napustimo ovaj svijet zajedno.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

27.01.2009, 19:07

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Ne, uopce ne razmisljam o tome.

potpisujem

FJ JE FRAJER

clock-img

27.01.2009, 19:20

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Mene - požara. Počnem razmišljat kako bi se našla u panici jer imam samo dvije ruke, a petero djece (i jednog muža) i kako ne bih mogla sve probudit i još masu bedastoća...a onda se sjetim da je tu netko Tko me čuva i koji me toliko puta spasio iz slične situacije. Ja ne mogu, ali - On može, a da moj život nije u Njegovoj ruci, bila bih paničarka bez premca.

MAMA SA 6 ******

clock-img

27.01.2009, 19:22

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ne želim uopće razmišljati o tome. Optimist sam po tom pitanju. user posted image

Samo luda mama...

clock-img

27.01.2009, 19:32

clock-img

piggy

pencil-img

6299

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

potpisujem

prepisujem

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

27.01.2009, 20:25

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

IZVORNA PORUKA: piggy

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

potpisujem

prepisujem

I ja prepisujem!

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

27.01.2009, 20:38

clock-img

Jagodica Bobica

pencil-img

4

Skoro sam bila bolesna i prepadnuta isla na onu gastroskopiju a mome ocu je na taj nacin otkriven karcinom zeludca i ja sam se toliko prepala kad su me poslali na taj pregled da sam samo plakala danima ia dijete stalno grlila i govorila joj da je mama voli najvise na svujetu i da to upamti za sva vremena . I tako neke stvari , muz me smirivao i govorio da se smirim ali bilo je jako tesko suzdrzati se od svega toga dok nisam zavrsila sve preglede i otkrila da imam hronicni gastritis i jos neke erozivne promjene u zeludcu i da to sve vodi nastanku karcinoma ali ja sam sad puno smirenija i pazim se sa hranom ali jos uvijek me ponekad uhvati panika ali onda nalazim utjehu na internetu provodeci sate i sate uz razne forume i uz Facebook...

Majcinstvo - najljepsi dar ikad poklonjen.
Moja -Majra-Moj-Zivot!

clock-img

27.01.2009, 20:39

clock-img

tiha

pencil-img

10103

IZVORNA PORUKA: anne

Ja rijetko razmišljam o prometnoj nesreći. U tom slučaju bi voljela da svi napustimo ovaj svijet zajedno.

prepisujem

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

27.01.2009, 23:05

clock-img

mamice

pencil-img

2424

mene strah svaka druga zena neki rak ima i danas sve mladi ljudi umiru

clock-img

27.01.2009, 23:15

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

jel od mojih još podivlajlih hormona ili nešto drugo ne znam ali kada Katarina zaspi..znam zuriti u nju i razmišljam baš o tome! Neki dan sam se čak raplakala jer sam pomislila da ako umrem zbog bolesti neču vidjeti svoju curicu u vjenčanici, njezinu dječicu, kako odrasta u pravu damu!! (daj BOže)...neču biti uz nju kada će joj biti teško...tko zna možda se MM ponovno oženi...da li će ta osoba biti prema njoj ok! Ako hoće ona će biti uz nju onda kada bi ja trebala...ja to ne želim!! Ma užas....
U obitelji mamina mama umrla od karcinoma dojke...moja mama otkrila u samom začetku karcinom dojke....kao ja se nemam zašto brinuti...prestravljena sam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

27.01.2009, 23:18

clock-img

cvilidreta

pencil-img

54

drage moje,strah dolazi od sotone i trebamo se borit protiv njega,i mislit pozitivno...ja trebam ići rodit(danas termin)i bojim se poroda jako,ali pokušavam pobjediti daj strah,i samo ponavljam: Isuse ja se uzdam u tebe

clock-img

28.01.2009, 06:47

clock-img

pilek

pencil-img

291

cvilidreta tocno tako i ja razmisljam

clock-img

28.01.2009, 07:05

clock-img

huanita

pencil-img

608

Bila bih neiskrena kada bih rekla da nemam ponekad slične misli o potencijalnim bolestima ili preranoj smrti. Ipak se tome ne predajem. Moj život i život mojih najdražih bi bio strašan da ih opteretim takvim emocijama koje se ne mogu sakriti. Uvijek se smijem i sretna sam zbog svakog novog dana koji mi je podaren.