cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kada spakovati torbu za rodilište?

clock-img

23.07.2009, 11:47

clock-img

m600

pencil-img

6732

meni termin 11.09. ali sve me strah šta ako me prije uhvate trudovi a nije mi spakovana torba?user posted image user posted image
kad ste vi pakirale svoju torbu?
nama su na tečaju rekli da od ulaska u 7mj trudnoće treba torba biti spakovana jer se beba može roditi i ranije... a to mi je nekako preranouser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

23.07.2009, 11:49

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

nije rano draga. Poćni ti po malo svaki dan ubaci nešto unura ša će ti trebati brzo će to

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

23.07.2009, 11:50

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: ninolina

nije rano draga. Poćni ti po malo svaki dan ubaci nešto unura ša će ti trebati brzo će to

strah me da će se usmrditi to još mjesec i pol danauser posted image user posted image user posted image
stavit ću lavanduuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

23.07.2009, 11:52

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma neće svježe oprano i ispeglano i to je to

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ja svoju nisam ni složila...sve mi je muž nosio jer sam završila prije u bolnici...ali bilo bi ti pametnije da se spakiraš jel ak ti je muž ko moja dobila buš crvene čipkaste gaće i grudnjak i slićno kaj baš nije za rodilište...ja jesam!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Moja je spremna već 3 tj., 6.8. mi je termin.
U pon idem skidat šav od serklaže ui ne znam oće me onda
pustit doma tako da sam spakirala već i stvari za user posted image

clock-img

23.07.2009, 11:54

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

IZVORNA PORUKA: FIONA

ja svoju nisam ni složila...sve mi je muž nosio jer sam završila prije u bolnici...ali bilo bi ti pametnije da se spakiraš jel ak ti je muž ko moja dobila buš crvene čipkaste gaće i grudnjak i slićno kaj baš nije za rodilište...ja jesam!!!user posted image

hahahauser posted image user posted image user posted image , svaka mu cast.
nista morat cu i ja ovih dana pocet spakovat stvari user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

23.07.2009, 11:56

clock-img

m600

pencil-img

6732

user posted image user posted image user posted image user posted image i mene je strah da će me staviti u bolnicu jer me već htio prošli puta u bolnicu smjestiti...
i mm bi donio takve stvari sigurnouser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

23.07.2009, 11:59

clock-img

daisyboo

pencil-img

156

Moja je spremna vec mjesec dana...Termin mi je za 3 dana,nisam otvorena samo osjecam bolove u preponama i malo u donjem djelu ledja ,ginekologinja mi je rekla da se to kosti sire i pripremajuuser posted image .Sutra idem opet na pregled ali u bolnicu pa cemo vidjet ak vam se ne javim ondak su me ostaviliuser posted image

"Sreća postoji za one koji placu...one koji su povrijeđeni...one koji traže i one koji se trude...jer samo oni znaju cijeniti ljude koji dotaknu njihov život..."

clock-img

23.07.2009, 12:01

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: daisyboo

Moja je spremna vec mjesec dana...Termin mi je za 3 dana,nisam otvorena samo osjecam bolove u preponama i malo u donjem djelu ledja ,ginekologinja mi je rekla da se to kosti sire i pripremajuuser posted image .Sutra idem opet na pregled ali u bolnicu pa cemo vidjet ak vam se ne javim ondak su me ostaviliuser posted image

sretnooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

23.07.2009, 12:20

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ja cu isto sad jedan dan pakirat torbu za bebu je sve spremno sad sam ja na redu

clock-img

23.07.2009, 12:27

clock-img

dominik

pencil-img

7965

i obavezno si pripremi robu koju ce ti donijeti kad bu dolazio po tebe...moja cimerica je u 1.mj izlazila iz bolnice u natikacama jer je njen muz donio sve osim teisicauser posted image

ja sam torbu pripremila mj dana prije i drzala ju otvorenom...ionak bu ti morao donosit naknadno stvari a ak nesto i ne uzmes posudis od cura tamo

clock-img

23.07.2009, 13:19

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ja sam si sve riješila u 7mj trudnoće

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

23.07.2009, 13:26

clock-img

trudnica87

pencil-img

472

7 mj jel to 28 tj

clock-img

23.07.2009, 13:36

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Ja sam sa 7 i pol mjeseci spakirala torbu i spremila korpicu za bebu i robicu i dobro da jesam jer sam zavrsila u bolnici na lezanju i da mi je muz trebao to donijeti nebi dobila pola.
Donio mi gacice na medvjedice u rodiliste kada sam lezala.user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

23.07.2009, 16:25

clock-img

daisyboo

pencil-img

156

IZVORNA PORUKA: m600

IZVORNA PORUKA: daisyboo

sretnooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

"Sreća postoji za one koji placu...one koji su povrijeđeni...one koji traže i one koji se trude...jer samo oni znaju cijeniti ljude koji dotaknu njihov život..."

clock-img

23.07.2009, 16:33

clock-img

inna

pencil-img

2441

draga moja nema ti to veze sa otvorenošću. user posted image Ja sam u pon bila na kontroli otvorena jedva prst, doktor rekao nećeš ti još, a u utorak navečer me čopili trudovi i u srijedu ujutro rodila.

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

23.07.2009, 16:39

clock-img

daisyboo

pencil-img

156

IZVORNA PORUKA: inna

draga moja nema ti to veze sa otvorenošću. user posted image Ja sam u pon bila na kontroli otvorena jedva prst, doktor rekao nećeš ti još, a u utorak navečer me čopili trudovi i u srijedu ujutro rodila.

Super...Nadam se da cu i ja tako,vidjet cu sutra u bolnici sta kazu.Drzite figice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 16:41

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Samo se ti draga spakuj, polako ubacuj stvari u nju, a na vrh stavi spisak sa stvarima koje još nedostaju, pa ako te ostave ranije da mm zna što još fali.
Kad se sjetim moje torbe...user posted image  Krenula sam ju pakovati mjesec dana ranije, pa me takva bedara i strah ulovio da sam odustala, šupila sam ju pod  krevet i tamo je čekala do kraja.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

23.07.2009, 22:17

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Samo ju ti počnipolako spremati,pa nek čeka spremna,a ne da si misliš šta će ti donjeti..user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

23.07.2009, 23:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

23.07.2009, 23:53

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

ma mozda vam nije potrebno robu vec pakirati, ali higijenske potrepstine svakako! robu samo odvojite negdje sa strane i provjerite trba li jos nesto kupiti. btw, jednokratne gačice iz dm-a su zakon, svakako preporucam

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

31.08.2009, 20:10

clock-img

trudnica87

pencil-img

472

i sta sad do kojeg tjedna sve treba biti spakovano u torbu?ja neznam dali da ju pripremim ili mi je jos rano?sta vi cure kazete?

clock-img

31.08.2009, 21:10

clock-img

trudnica87

pencil-img

472

user posted image

clock-img

31.08.2009, 21:12

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja ti se toga ne sjecam draga, ali sad bi mi vjerojatno bila spremna jos od 6. mjeseca trudnoce user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......