cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kako je vama poslje svade

clock-img

28.03.2009, 07:44

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

Moj nije bio tjedan dana u skoli,jucer poceo radit zaostatke i   joj   rijec po rijec..malo po malo...i svada...uzela mu tv,plejku,dvd,sjetila se Boga i oca..danas se jos sva tresem i zlo mi je od toga.Kak je vama poslje svade'?

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

28.03.2009, 07:50

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

ajoj,moj je jos mali,ali to i mene cekauser posted image zao mi je ivanaa

clock-img

28.03.2009, 07:54

clock-img

Puli

pencil-img

12860

ivanaa i nas to čeka dok cura malo porasteuser posted image

ja se obično grizem drugi dan nakon bilo kakve svađe

sreća pa se to desi vrlo rijetkouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

28.03.2009, 09:15

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Joj,ivanaa,moja nema ni pune 3 pa me zna dotjerati do suza kad se nesto zainati,a mogu misliti kako je sa starijim klincem.... Nemoj se gristi,mislim da je normalno da ponekad izgubis zivce...

clock-img

28.03.2009, 09:15

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

da, i nas tek čeka, ali ima dana kad je nemoguć, ne sluša, onda s eukidaju crtići i ide u kaznu ... nemam posebnih problema s tim , jer sam svjesna ako mu popuštam da ću na kraj ja nastradati jer će me pokušavati manipulirati

FJ JE FRAJER

clock-img

28.03.2009, 09:36

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

I nas to čeka. A joj, vjerujem da je mamama teško koliko i njima.Najteže je biti dosljedan.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

28.03.2009, 10:01

clock-img

zaba

pencil-img

5626

mužu nakon svađe uglavnom priđe i pita-jel da sam ja tvoja princeza?Bit ću dobra,neće više.Zatitra par puta trepavicama i gotovo.On pokaže i jasno da do znanja da je ljut,al ju svejedno primi u krilo.Ja ispadam baba roga jel vičem i smišljam kaznu.A kako mi je?Grozno mi je.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

28.03.2009, 13:07

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Uh, ja svojima znam svasta rec pa mi poslije zao...ali kulturno im uzmem i DVD i MAX tv i sve ostale "pogodnosti" pa nek malo misle svojom glavom 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......