cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kako ste otkrile ringeraju

clock-img

02.10.2008, 14:32

clock-img

svegra

pencil-img

404

ja sam bila trudna i tražila sam po netu o trudnoći. zanimala me trudnoća kroz tjedne, kolika je bebica,šta se razvija po tjednima, promjene u mami i tako sam našla ringeraju user posted image user posted image
a vi cure?
pardon! ima tu i muških i za njih je pitanje da se ne nađu uvrijeđeniuser posted image

< Poruku je uredio svegra -- 2.10.2008 14:33:11 >

clock-img

02.10.2008, 14:36

clock-img

tiha

pencil-img

10103

meni rekla svegra i svaki put kad bi isla na pregled dosla bi kod nje a isla sam 2 puta tjedno onda bi nas dvije gledale po tjednima gdje smo sada,kako nam izgledaju bebice i usporedivale! termin nam je trebao biti 1.12 objema

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

02.10.2008, 14:41

clock-img

svegra

pencil-img

404

jedva sam čekala da prođe tjedan da vidim šta ima novo u mojoj tibici.makar sam sve pročitala unaprijeduser posted image user posted image
onda kad bi ti došla na kavu skupa bi se češkale po stomakuuser posted image user posted image user posted image user posted image
e sad skupa trčkaramo za anđelima
baš mi je drago da je sve tako i da sam upoznala jako puno mamica makar većinu znam virtualnouser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: tiha

meni rekla svegra i svaki put kad bi isla na pregled dosla bi kod nje a isla sam 2 puta tjedno onda bi nas dvije gledale po tjednima gdje smo sada,kako nam izgledaju bebice i usporedivale! termin nam je trebao biti 1.12 objema

clock-img

02.10.2008, 14:43

clock-img

tiha

pencil-img

10103

bitno da se znamo i da se zabavljamo i citamo svaki dan! bit ce jos puno okupljanja ionako sam cesto u os...sta nam fali malo prosetati zajedno i popiti kavicu iz automata iz doma zdravlja bas je bila fina jos i cigara uf....sve se pusiuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

02.10.2008, 15:03

clock-img

evanda

pencil-img

1385

ovo je najljepša i naj, naj stranica o trudnoći na koju sam naišla.....a forum je za 5, svaka pohvalauser posted image

clock-img

02.10.2008, 15:05

clock-img

mirna

pencil-img

8134

clock-img

02.10.2008, 16:16

clock-img

svegra

pencil-img

404

ups
nisam znala da smo već pisali o tome a tražila sam

clock-img

02.10.2008, 20:35

clock-img

Puli

pencil-img

12860

ja sam bila trudna i tražila sam po netu o trudnoći. zanimala me trudnoća kroz tjedne, kolika je bebica,šta se razvija po tjednima, promjene u mami i tako sam našla ringeraju

isto kao svegra
guglala
i
doguglala
u jaju
i
čula
veliku
grajuuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

02.10.2008, 20:49

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

jedino vi niste tražili novce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam naletila jer sam najviše sličnih priča našla obzirom da nam nije išlo zatrudnjivanje ko po loju...tu su mi cure bile potpora i uvijek dale najbrži i najkvalitetniji odgovor na pitanje!!!

ma sve ste mrak jedino ja svjetla točkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šala- mala se razme!!!

clock-img

02.10.2008, 22:00

clock-img

mirna

pencil-img

8134

IZVORNA PORUKA: svegra

ups
nisam znala da smo već pisali o tome a tražila sam

nema veze... samo sam htjela malo aktualizirati anketu..user posted image

clock-img

03.10.2008, 09:23

clock-img

Mrvna

pencil-img

288

Fiona mi vas je tužila da ste baš super pa sam došla provjeriti i ostala! 

clock-img

03.10.2008, 10:07

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Ne nekom portalu (ne sijcam se vise kojem) sam vidjela link i odusevila se vidjevsi teme na forumu i ostalo. Od onda sam postala ovisnik o rr.