cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kasica prasica

clock-img

05.02.2009, 13:07

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Imaju li je vaša djeca... punite li ju... što radite kada se prikupi veća svota...

FJ ima svoju i kad praznimo novčanike, sve završava kod njega. Povremeno mu kupimo neku igračku ili nešto što si želi. Sad se prikupila veća svota pa ćemo ju usmjeriti na uređivanje sobe, kada za to dođe vrijeme.

FJ JE FRAJER

clock-img

05.02.2009, 13:10

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moj mladji ima...kad si je napuni, onda odnese u ducan na blagajnu gdje ga blagajnica izljubi od srece sto je dobila toliko sitnisa user posted image
Zna skupiti i do 200kn....zadnji put si je kupio neku igricu za PS...mislim karaoke il tak nekaj
Stariji uopce nema svjest o novcu i stednji user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

05.02.2009, 13:11

clock-img

koka

pencil-img

10266

ima, ima...i sav je ponosan kad ubaci sitniš, još ju nismo praznili jer je nedavno počeo skupljati user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

05.02.2009, 13:12

clock-img

ROZI

pencil-img

511

A djeca su različita,moji su još mali,ja im štedim u Hypo banci,svaki mjesec malo,a znaju si i staviti u kasicu prasicu ali brzo isprazneuser posted image .

Dragi moji anđeli!

clock-img

05.02.2009, 13:16

clock-img

Anoniman

Mi imamo kasicu - patkicu user posted image . Paulina skuplj, skuplja, a kad više ne stane isto odemo u dućan pa tamo razveselimo tete željezom. Ako bude kakva svotica, dogovorimo se što ćemo kupiti. Ako je blizu rođendan ili Božić, neku igračku, ili nešto što si već dugo želi a stalno joj odgađamo... Zavisi od situacije, nekad joj kupimo jaknu, ili cipele...

clock-img

05.02.2009, 13:53

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ima pčelicu! Zasad mama i tata ubacuju, kad se skupi promijenimo i stavimo mu na štednju.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

05.02.2009, 13:56

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Imamo! I cure se tu i tamo trude "podsjetiti " i goste da je imaju...user posted image user posted image user posted image . Prošle godine su skupljale za džeparac kad budu na moru. Prije otvaranja imali smo kviz- tko kaže najbližu vrijednost koja je u kasici dobiva nagradu .

clock-img

05.02.2009, 15:00

clock-img

božica

pencil-img

8832

skupili svoticu i tražimo ženski lava alexa ženska izrazila želju da bi si lava kupilauser posted image

idem micat rit...

clock-img

05.02.2009, 15:13

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

imamo i skuplja.čim nađe koji novčić odmah završi u kasici..a veće svote od bake i dede od rođendana ja spremam na sigurno i čuvam joj...user posted image već se dosta skupilo.. 

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

05.02.2009, 16:03

clock-img

kitty

pencil-img

3260

imamo onu konzervu veliku koju punimo vec 2 godine,jos nije puna pa ne znam koliko ima...a ima poprilicno
jedva cekam da se napuni pa da prebrojimuser posted image

na pocetku je trazio samo kovanice,a sad priznaje samo papirnateuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

05.02.2009, 16:52

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: ROZI
A djeca su različita,moji su još mali,ja im štedim u Hypo banci

ma ima i FJ 2 štednje, ali kasica je nekaj posebno, baš se veseli svakoj kuni koju ubacuje unutra, a tek kad ju ispraznimo i kupimo nešto što ga veseli, uf.

FJ JE FRAJER