cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kuhani paradajz

clock-img

01.08.2011, 12:54

clock-img

minnie

pencil-img

1497

imam pitanje. dali mogu smrznuti paradaj (sirov) kuhati za zimnicu.imam malo paradajza koji sam pobrala ali nije ga baš puno pa sam ga mislila smrznuti dok drugi ne dozreli pa sve zajedno da skuham.


< Poruku je uredio minnie -- 1.8.2011 12:56:17 >

clock-img

01.08.2011, 13:07

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Možeš, bez problema-samo ga izvadiš iz zamrzivača i staviš u vruću vodu da se lakše oguli ako ga guliš, ali ne može se usporediti sa svježim. Ja recimo radim ovako zimnicu, tj. sataraš: napola ga skuham bez začina i čekam da se ohladi, zatim ga onako pola tečnog ulijem u vrećice od 2 L i zamrznem. Zimi jako dobro dođe, samo ga dovršim i dodam začine kako i inače radim.

_____________________________

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

clock-img

01.08.2011, 13:38

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

po meni ipak bolje ne jer ga smrznutog odmrzavaš pa onda opet zamrzavaš a to baš nije ok.


_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

01.08.2011, 13:38

clock-img

minnie

pencil-img

1497

curke hvala. budem još razmislila šta ču



< Poruku je uredio minnie -- 1.8.2011 13:39:12 >

clock-img

01.08.2011, 13:43

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

a da pokušaš pustiti taj pobrani paradajz u kutiji rastegnut još koji dan???

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

01.08.2011, 13:45

clock-img

minnie

pencil-img

1497

svekrva ga je već narezala tako da ili kuhati ga ili spremiti ga

clock-img

01.08.2011, 13:50

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

onda bolje kuhati,pogotovo ako je sa korom


_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

01.08.2011, 14:38

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

a zasto ne...
samo ti njega zamrzni ...i nista ne brini sve ce biti isto kao i da je svijezi kada budes kuhala....user posted image

clock-img

01.08.2011, 14:40

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

zasto guliti kozicu..mi to nismo nikada radili...bas nikada...pa imas cjedilo i cijedis ga naravno da ostane samo sok u tom cijedilu ostane i kozica...

clock-img

01.08.2011, 14:44

clock-img

bubaMaja

pencil-img

930

možeš slobodno.. to je 80% voda.. ne smije se zamrzavati i odmrzavati pa opet zam. samo meso i mliječni proizvodi zbog kemijskog sastava

_____________________________

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

clock-img

01.08.2011, 14:57

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

tako smo i mi smrzavali rajcicu u restoranu kad sam radila..i bude sasvim ok

_____________________________

moja mala cura je moje sve...

clock-img

01.08.2011, 21:54

clock-img

inesica

pencil-img

877

Mi tako radimo svake godine jer nikad ne dozri sve odjednom. Samo navali! :)

_____________________________

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.