cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kupovanje preko interneta

clock-img

19.12.2008, 20:22

clock-img

troubled

pencil-img

7104

koristite li pogodnosti internet kupovine ili ste skeptični?

osobno, bez ikakvog straha kupujem sve što me zanima, a mogu pouzećem platiti...
kad su kartice u pitanju, odvažila sam se do sad samo za kupnju avionskih karata...

da je zgodnije i brže, često i jeftinije, jest...živa istina user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

19.12.2008, 20:29

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

nikad nisam ništa kupila preko neta,dosta sam skeptična što se toga tiče. ali prije tjedan dana sam odlučila kupiti ovulacijske trakice iz kanade jer su puno jeftinije nego kod nas,još nisu stigle i nadam se da se neću razočarat u njihuser posted image

clock-img

19.12.2008, 20:33

clock-img

koka

pencil-img

10266

Jesam, i do sad je sve bilo ok, brzo i zna biti jeftinije .....knjige, sling, cd-e, opremu za fotoaparat....

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

19.12.2008, 20:39

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

kupujem ,ali samo ono što se plača pouzećem jer nemam kreditnu karticu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

19.12.2008, 21:53

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

kupujem dosta stvari,za sada nisam jos pozalila,jedino od one frke kad sam sumnjala da mi je  netko upao u komp. od onda malo pazim

clock-img

19.12.2008, 21:57

clock-img

CATE

pencil-img

75

preporuka je kupujte samo na provjerenim stranicama jer se iza nepoznatih kriju mnoge zamke...pa ja kupila samo jednom do sad puder koji je u parfumeriji (onoj di su parfemi i skuplja kozmetika) bio 80 kn skuplji. stiga puder u roku tjedan dana iz daleke Azije i ja super zadovoljna. koristila sam kreditnu

clock-img

20.12.2008, 12:06

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Samo sam iz neckermana znala naručiti preko interneta. Više volim kad mogu vidjeti i opipati ono što kupujem.

Samo luda mama...

clock-img

20.12.2008, 12:10

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

konzum,ostalo neznam kakouser posted image user posted image user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

20.12.2008, 18:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.12.2008, 19:42

clock-img

božica

pencil-img

8832

ne ne kupujem preko tako našeg inetrneta nekako seuser posted image nisam odvažila na taj potezuser posted image

idem micat rit...