cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

like a bike

clock-img

23.02.2009, 12:54

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

user posted image

user posted image

lijepo izgleda ali se meni čini malo preskup....400-500 kn i više?!?!

< Poruku je uredio Renata RR -- 24.2.2009 11:04:08 >

FJ JE FRAJER

clock-img

23.02.2009, 13:10

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Baš nabiju cijene na toj dječjoj opremi..user posted image  A kako to funkcionira? Na odgurivanje ili?user posted image

Samo luda mama...

clock-img

23.02.2009, 13:20

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ne bi ja dala te novce za to......

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

23.02.2009, 13:24

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Ružo, imaš link na kraju prvog posta, tamo je sve lijepo objašnjeno. A istina je da na dječjim stvarima nabrijavaju cijene i to strašno.

FJ JE FRAJER

clock-img

23.02.2009, 13:28

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Puno mi je to, s obzirom da je pitanje koliko će se koristiti time.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

23.02.2009, 13:31

clock-img

tomi

pencil-img

204

točnije 1350 kn

samo je jedna......................mama

clock-img

23.02.2009, 21:15

clock-img

božica

pencil-img

8832

sviđa mi se crveniuser posted image

idem micat rit...

clock-img

24.02.2009, 11:02

clock-img

Marcus

pencil-img

376

zanimljiv koncept user posted image

clock-img

24.02.2009, 11:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ima ga mala od sestrične mi, tako je to šašavo, djete se treba učiti okretati pedale i tako steći ravnotežu a ne ovo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

26.02.2009, 08:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.02.2009, 09:00

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: Iva Piva
Ne kužim baš smisao, ali možda sam još pospana

dijete se odguruje snagom svojih nogu i na taj način razvija ravnotežu i koordinaciju. samo mi se čini da nije baš za neke duže relacije, eventualno za vozanje oko zgrade, po kvartu i sl. tako da opet ispadne da treba imati i pravi bicikl user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

26.02.2009, 09:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

E da FJ mislim da je ipak bolji klasični bicikl

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

28.02.2009, 08:54

clock-img

anjet

pencil-img

1

nisam bas covjek od foruma, ali vidim da se u ovoj temi puno nagadja a nitko s iskustvom nije nis napisao.
mi smo bajk kupili sineku s 20 mjeseci i bila je zima pa je zapravo prvu pravu akciju ugledao na 2. rodjendan.

"ima ga mala od sestrične mi, tako je to šašavo, djete se treba učiti okretati pedale i tako steći ravnotežu a ne ovo " --> nije točno, djeca s 2 godine ne mogu spojiti te dvije radnje, ravnoteža je motorička sposobnost, razvija se puno ranije od pedaliranja (motoričke vještine) i razvoj sposobnosti će ga pratiti cijeli zivot.
Nisam kineziolog ali je ovdje jedan lijepo to napisao --> http://www.coolinarika.com/clanak/motoricke-sposobnosti-vs-motoricke-vjestine
Tako da nema smisla ne razvijati nesto sto djete s dvije godine moze - ravnoteza, zato sto ne moze pedalirati s dvije godine.

"dijete se odguruje snagom svojih nogu i na taj način razvija ravnotežu i koordinaciju. samo mi se čini da nije baš za neke duže relacije, eventualno za vozanje oko zgrade, po kvartu i sl. tako da opet ispadne da treba imati i pravi bicikl user posted image " --> ne znam sto vama tocno znaci duza relacija, ali mi se recimo prosecemo, ja pjeske on na bajku, na kraljičinom zdencu (sljeme) sto je u od parkinga do onog restaca i natrag gotovo 3,5 kilometra. Na pol puta se dobro osvjezimo s vodom i nekom klopicom i u autu spava ko beba poslje toga :)
naime, nisam jos niti jednom vidio da on nije mogao prijeci neku relaciju, pa da je to pokvarilo setnju ali naravno, dijete kao dijete, neki puta nece i gotovo.

Imamo jos jednu frendicu koja je kupila svom sinu istog uzrasta i iskustva su 99% slicna.

po mom skromnom mišljenju i iskustvu koncept je izvrstan, koji bajk vam se vise svidja ili si ga mozete priustiti je potpuno nebitno dok got je prihvatljive kvalitete, ali s aspekta motorickog i duhovnog razvoja djeteta, i cisto kao rekvizit za setnju i igru je FAN TA STI CAN - bez ikakve dvojbe najbolja takva igracka koju smo kupili, jer ionako niti nema nista "sportski" orjentirano za uzrast do 5 godina.... I nemojte zaboraviti kacigu :)

clock-img

28.08.2010, 00:02

clock-img

tiha

pencil-img

10103

user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

28.08.2010, 06:44

clock-img

sm_h

pencil-img

127

mi smo ga dobili za prvi rođendan,sad još stoji u ormaru ali jedva čekam da ga ga počne koristiti.
genijalna,genijalna stvar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image