pa ak je baš svadba onda vjenčanicu, ak je pro forma onda nekaj finoga (haljinica neka, ili šos i košuljicu)
kako god zelis!! ja sam se udala samo kod maticara i bila sam u vjencanici, a par prije nas mi je bio genijalan jer su oboje bili u onim odjelima, ali s frakom, ne znam kako se to tocno zove. kao dva dirignta su mi izgledali s tim da je mlada bila trudna do zubi i izgledala je FANTASTICNO. zbilja mozes obuci sto ti srce zeli! nemoj bas doci u traprericama i tenisicama, mora biti svecano, ali nema pravila ni po boji ni po kroju.
moja frendica se udavala kod matičara u totalno šik kompletu, suknja i gore neka košulja, ali to je bilo tako fino, a s druge strane ne uštogljeno....i naravno sva je bila u kobinaciji boja sa mužem....
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: Brunina mama
Koji papiri trebaju i ostalo?Nismo još napravili datum,a planiramo se vjenčati u 6. mjesecu.
,došeći do mene u banku,znaš da sam se ja udala u trapericama i bijeloj majici...?
prvi put je to bilo onako,u vjenčanici,a sad,ma molim te pusti me s dress codom
bili smo samo kum, kuma mm i ja i slucajno se potrefilo da smo svi u crno obuceni (ne bi da idemo na spovod) i to u petak predvecer. mislim da je jos bila i vrijeme korisme a maticar kad smo dosli vice "dodjite brzo gore da to obavimo i da stignemo gledat utakmicu" ne znam vise koja je utakmica bila ali na nacin kako je to rekao bilo je to skroz simpa. a nama je to onako bilo cista formalnost nista posebno, tako da nije ni bilo briga koliko ce trajat.
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...
IZVORNA PORUKA: cvrčak
IZVORNA PORUKA: zaba
IZVORNA PORUKA: Brunina mama
Koji papiri trebaju i ostalo?Nismo još napravili datum,a planiramo se vjenčati u 6. mjesecu.
,došeći do mene u banku,znaš da sam se ja udala u trapericama i bijeloj majici...?
prvi put je to bilo onako,u vjenčanici,a sad,ma molim te pusti me s dress codom
Ludnica! A zašto nisam vidjela slike?
da ih je ovaj papak od muža priredio - vidjela bih,ali niti ja nemam,sve kao bude,bude...a jednom valjda bude
ja sam bila obučena u pistacio zelenu haljinicu do ispod koljena, lepršavu s rozim cjetovima po njom (Iz Leonarde), a mm u laneno bež odijelo sa rozom košuljom koja je pasala s mojim ružama
oboje smo na nogama imali japanke, on normalne, ja na štiklu....
najljepše vjenčanje na kojem sam bila
-Tagore-