cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: rodilište Merkur

clock-img

08.01.2011, 01:07

clock-img

Leluška

pencil-img

526

Ne znaju ni oni koji tam rade... ja velim na predzadnjem pregledu: kaj, čujem da ste preselili rodilište... a meni će: je, svašta se priča; dok ne vidim ne vjerujem...
Vjerujte mi, da znam kako, još od prve trudnoće me drži ta ideja... najradije bi skupljala lovu za rodilište Merkur za nove krevete i kaj im treba od opreme. Ali tijekom porodiljskog nisam ništa saznala, a kad sam počela raditi nekak nisam stizala.
Ako netko zna na koji način prikupiti sredstva neka javi...

clock-img

15.01.2011, 10:21

clock-img

Leluška

pencil-img

526

Jučer sam malo pitala o uvjetima na tom 2. katu di je sada privremeno rodilište. Imaju 3 wc )mislim sa tuš kadama) za sve sobe i 2 sobe koje imaju svoj wc i tuš. Tak da mi se i nije učinilo prestrašno. Jučer je bila samo jedna žena za poroditi; nije bila gužva što se tog dijela tiče...

clock-img

07.03.2011, 14:47

clock-img

mamakris

pencil-img

4

evo ja sam nova na forumu :-)
trudna 24 tj. user posted image
Bila u Merkuru prije 2 tj. novo-staro rodilište je gotovo, taj dan kad sam ja bila još su krečili i selili dio rodilišta, aparate i to s 2 kata na prvi, tako da sam uvjerena da su do danas preselili user posted image

clock-img

07.03.2011, 15:01

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobrodošla

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

14.03.2011, 12:29

clock-img

Bubi1982

pencil-img

9

Znači preuređeno rodilište napokon u funkciji??
Ako netko zna ssigurno neka javi...user posted image
A tko uopće spada pod merkur...? Ja sam iz Novog Zagreba a ne bi baš u Petrovu...user posted image

*** 14. 05. 2011. ***

clock-img

03.05.2011, 19:33

clock-img

kraljicam

pencil-img

1

Novo rodilište je u funkciji. Ja bila na kontroli prošli tjedan. Ja sam isto iz Novog Zagreba, ali idem kod njh. Lijepo je pročitati tako pozitivna iskustva! user posted image