iskreno nisam joj direktno rekla-uvijek sam pokušala na neki onako indirektan naćin "Pa pitam Viktoriju"-Ali u zadnje vrijeme si razmišljam o svemu i brijem si da bum morala nekaj poduzeti jer se otelo kontroli -više stvari------
Dobar dan svima!
Puli ja sam danas bila u DM-u i kupila svakakvih gluposti protiv komaraca, noćas su me živu pojeli. MM mi je reko da nisam normalna. Rekoh, boli me đon, kad me pikaju, zakaj da se mučim. Al za narukvicu još nisam čula moram priznat.
Njanja pusti Janića neka pava kad mu je dobro. Dijete je sito, zadovoljno i samo ćeš mu poremetit ritam ako ga budeš budila i hranila ga na silu.
radim gluposti
bolje mi je da sjedim za kompom i ništa ne radim
BOK tONKICA SAMO SE TI OBORUŽAJ JER AKO ĆEŠ U mAKSIMIR TREBAT ĆE TI-
BTW JESI LI KUPILA aUTAN ZA PREOPZNAVANJE
heheeeee
Ej puli kakve glupoasti radiš-samo sjedni i Udahni-pa ćeš nam sve napisati pozz
Kada bi maksimir? Ja bi mogla sutra.. Može li još netko sutra ponoviti sastanak?
A Božice, ti uzmi stvari u svoje ruke-to je tvoja cura! Bake pomažu i bez njih nitko ne može, ali ako te to jako smeta ( a smeta te), daj joj do znanja....možda ona i ne zna da griješi.....
-Tagore-
Sutra ćeš biti u mom gradu-gledat ćemo se preko prozora-iz bolnice se vidi gdje ja živim...Nije neka utjeha, ali da znaš da nećeš u ri biti sama....
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: koka
Non stop me zivkaju .
Pusti....mene je jedna frendica pitala-da li si u rodilištu-da li šećeš....A ja sam joj odgovorila šećem rodilištem da joj dam do znanja da se ništa ne dešava...A ona opet-imaš trudove, se dešava šta....I tako unedogled....Kad te netko jednom pita ok, ali 100 x, a ti ionako sma čekaš na iglama i na to ne možeš utjecati-ma za poluditi.....
I onda ja, poučena tim iskustvom (ili nepoučena) tebe pitam: ima li šta????