Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Ne, toliko se poznajemo da zna kako me zadovoljiti...
potpisujem....
i ja potpisujem a ako mi se neda onda ga otkantam......
24.04.2009, 16:31
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
30.04.2009, 14:31
bubamara787
259
ja se uopce ne slazem sa ovim odgovorima... jer mislim da ne postoji zenka osoba koja barem jedanput nije odglumila...
30.04.2009, 14:35
Zvonki
10869
IZVORNA PORUKA: bubamara787
ja se uopce ne slazem sa ovim odgovorima... jer mislim da ne postoji zenka osoba koja barem jedanput nije odglumila...
Ma to bi mi bilo tako jadno odglumiti orgazam ako o njemu govoriš. Ali da sam odglumila da mi se da, jesam. Ako sam vidjela da je njemu baš jako do toga , odglumila sam da je i meni. I za par minuta prestala glumiti
30.04.2009, 14:47
bubamara787
259
ma slazem se da je to jadno... mislim glumljenje orgazma... no ne mozete mi reci da ste ga UVIJEK dozivjele i da ga barem jednom u zivotu niste odglumile ....
30.04.2009, 14:48
mali_macic
1852
nisam jos nikad i ne zelim, nema misla. i seks bez orgazma moze bit lijep i ako mi se ne da uopce radije se ne seksam uopce.
30.04.2009, 14:49
Zvonki
10869
IZVORNA PORUKA: bubamara787
ma slazem se da je to jadno... mislim glumljenje orgazma... no ne mozete mi reci da ste ga UVIJEK dozivjele i da ga barem jednom u zivotu niste odglumile ....
E sad ću pomisliti da sam stvarno sretnica??? Ako sam ga ikad odglumila onda sam to učinila tako vješto da sam samu sebe uspjela prevariti
30.04.2009, 14:49
Zvonki
10869
IZVORNA PORUKA: mali_macic
nisam jos nikad i ne zelim, nema misla. i seks bez orgazma moze bit lijep
Potpisujem!