cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: jel glumite

clock-img

24.04.2009, 15:27

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: anaxx

Ovo je predobro user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ne, toliko se poznajemo da zna kako me zadovoljiti...user posted image

potpisujem....

i ja potpisujem a ako mi se neda onda ga otkantam......user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

24.04.2009, 16:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.04.2009, 14:31

clock-img

bubamara787

pencil-img

259

ja se uopce ne slazem sa ovim odgovorima... jer mislim da ne postoji zenka osoba koja barem jedanput nije odglumila... user posted image

clock-img

30.04.2009, 14:35

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: bubamara787

ja se uopce ne slazem sa ovim odgovorima... jer mislim da ne postoji zenka osoba koja barem jedanput nije odglumila... user posted image

Ma to bi mi bilo tako jadno odglumiti orgazam ako o njemu govoriš. Ali da sam odglumila da mi se da, jesam. Ako sam vidjela da je njemu baš jako do toga , odglumila sam da je i meni. I za par minuta prestala glumitiuser posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

30.04.2009, 14:47

clock-img

bubamara787

pencil-img

259

ma slazem se da je to jadno... mislim glumljenje orgazma... no ne mozete mi reci da ste ga UVIJEK dozivjele i da ga barem jednom u zivotu niste odglumile ....

clock-img

30.04.2009, 14:48

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

nisam jos nikad i ne zelim, nema misla. i seks bez orgazma moze bit lijep i ako mi se ne da uopce radije se ne seksam uopce.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

30.04.2009, 14:49

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: bubamara787

ma slazem se da je to jadno... mislim glumljenje orgazma... no ne mozete mi reci da ste ga UVIJEK dozivjele i da ga barem jednom u zivotu niste odglumile ....

E sad ću pomisliti da sam stvarno sretnica???user posted image user posted image user posted image Ako sam ga ikad odglumila onda sam to učinila tako vješto da sam samu sebe uspjela prevaritiuser posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

30.04.2009, 14:49

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: mali_macic

nisam jos nikad i ne zelim, nema misla. i seks bez orgazma moze bit lijep

Potpisujem!

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Zadnji članci

article-img